(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я в Канаді скирдую більше, прицьому не маю проблем зі збереженням та виведенням того. На відміну від… це все питання пріоритетів та вмінням керувати своїми фінансами
-
Щоб відкладати тут 5000 юсд, треба 11369 кад пост такс враховуючи житло і їжу (5к): If you make $230,000 a year living in Ontario, you will be taxed $88,130. That means your net pay will be $141,870 per year, or $11,823 per month. Your average tax rate is 38.32% and your marginal tax rate is 53.53%. This marginal tax rate means your immediate additional income will be taxed at this rate. For instance, an increase of $100 in your salary will be taxed $54, meaning that your net pay will only increase by $46.
-
Если что я не ведусь, тоже хотел своими мыслями поделиться)
-
Чем потом детей подписывать, боясь их потерять или ещё чего...
-
Ну я не вижу ни одного минуса в этом. Чуть чуть просесть по деньгам. Но это опыт. Так что тоже плюс
-
Не выйдет - вернусь. Чем потом буду жалеть что не попробовал.
-
Так что выход в 0 или даже маленький минус в начале для меня выглядит привлекательнее.
-
Дело в приоритетах. Для меня сейчас деньги что я накопил (копейки) и авто во дворе без бензина вообще погоды не делают сейчас. А вероятность рандомного прилёта существует
-
Их нет. В Украине дёшево и можно отложить. В Канаде безопасно и можно отложить чуть-чуть. Поначалу по крайней мере. Период
-
Ну тобто якщо ваша довгострокова ціль скопити якмога більше баксів, то вам сюди не треба аж ніяк. Самі витрати на переїзд доволі високі: покупка меблів, машини, всяке таке що у вас було і ви не думали, а тут треба купувати наново(велосипеди та ін)
-
Зачем эти разговоры про то что в Украине выгоднее, каждый день? Если не для самоубеждения, то для чего? 🤨
-
Ну так скирдуйте) Тут майже щодня кажуть що канада це не про скирдування бабла, це перше. Друге - тут можна отримувати більше. Але треба час. Я не можу сказати що ми в чомусь ужимаємося, так, у чистому баблі ми відкладаємо набагато менше ніж могли б в Україні. Але бабло само по собі особливої цінності для мене не несе, а от безпека дітей та інші абстрактні поняття - так. Нам вистачає на все, включно з інвестуванням (але нагадую що чоловік теж працює)
-
Мотивация задрачивать литкод чтобы попасть в фаанг