(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так что выход в 0 или даже маленький минус в начале для меня выглядит привлекательнее.
-
Дело в приоритетах. Для меня сейчас деньги что я накопил (копейки) и авто во дворе без бензина вообще погоды не делают сейчас. А вероятность рандомного прилёта существует
-
Их нет. В Украине дёшево и можно отложить. В Канаде безопасно и можно отложить чуть-чуть. Поначалу по крайней мере. Период
-
Ну тобто якщо ваша довгострокова ціль скопити якмога більше баксів, то вам сюди не треба аж ніяк. Самі витрати на переїзд доволі високі: покупка меблів, машини, всяке таке що у вас було і ви не думали, а тут треба купувати наново(велосипеди та ін)
-
Зачем эти разговоры про то что в Украине выгоднее, каждый день? Если не для самоубеждения, то для чего? 🤨
-
Ну так скирдуйте) Тут майже щодня кажуть що канада це не про скирдування бабла, це перше. Друге - тут можна отримувати більше. Але треба час. Я не можу сказати що ми в чомусь ужимаємося, так, у чистому баблі ми відкладаємо набагато менше ніж могли б в Україні. Але бабло само по собі особливої цінності для мене не несе, а от безпека дітей та інші абстрактні поняття - так. Нам вистачає на все, включно з інвестуванням (але нагадую що чоловік теж працює)
-
Мотивация задрачивать литкод чтобы попасть в фаанг
-
Та блін) ну треба дивитися скільки ви витрачаєте, чи є діти, які розваги і тд. Ну сферично у вакуумі на родину з трьох з непрацюючою дружиною та дитиною що не ходить в садок, та припускаючи що у вас іде ну припустимо 2 тис на оренду.. ну напевно баксів 500-1000 зможете щомісяця. Але це пальцем в небо, ви ж розумієте. Не враховани відпустки, крупні витрати типу меблів/машини, різні там розваги, доставки суші етц
-
Смотрел там пару вакансий только и очень стремных
-
Я так планирую но едут по известным причинам только жена и ребенок и главное как найти работу в ИТ в Манитобе?