(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
відкритий ворк перміт? ну як, робите договір, отримуєте бабло, сплачуєте податки
-
я тут трохи більше року 🙂 ще зарано
-
Але-2, працювати на Квебек має той, хто хоче йти по стриму що пов’язаний з роботою, тому що за це дають бали. І тільки основний аплікант. Те саме до будь-якої провінціі відноситься якщо є стрим який вимагає тільки проживання, то можна тільки жити
-
Але, у моєму ВП сказано що навіть жити я можу де завгодно, а от працювати тільки у Квебеці
-
я маю працювати на Квебек тому що у моєї компаніі тут офіс. Мій ворк перміт заточен під компанію на ПМЖ ми не подавалися ще
-
а у разі подачі через СЕС взагалі неважливо хто де
-
тобто ви повинні працювати на провінцію якщо ви на щось претендуєте. Ми не претендуємо, у разі подачі через Квебек достатньо того що тут працюю я
-
у нас закритий ворк перміт у мене і відкритий у нього, ми переїжджали через мою контору працювати можна, чого ж не можна. Навіть на США у разі бажання можно працювати йому
-
взагалі, поняття “зп у Квебеці” воно дуже химерне, тому що надто багато факторів. Середнє значення напевно тут нижче ніж в Торонто, але знову ж таки. Можна порівнювати не Торонто і Монреаль, а оттаву і монреаль, а ще зп не викарбувана на камені і можна торгуватися, шукати подовше, змінити компанію через півроку, влаштуватися віддалено тощо я б не рівнялась на абсолютні величини, краще рахувати чи вистачає на ваші потреби та забаганки
-
я не маю особливо з чим порівнювати, тому що у мене був інтра-компані трансфер і я не шукала роботу тут. Я отримую менше 200, більше 100, тобто наскіки я бачу, відносно на рівні для не-фаангу Чоловік працює в онтарійській компаніі, у нього зп вище моєї ну і ми ніколи не жили в іншій провінціі, тіки тусовались. Насправді нам на все вистачає, я не думаю що у нашому випадку була б якась принципова різниця наприклад, тут податки вище, але дешевша оренда, і наскіки я бачу садочки дешевші, а в нас троє дітей. Автострахування теж дешевше я думаю що різниця несуттєва, ну тобто може у Нью Брансуіку було б процентів на 15 дешевше жити, але знову ж таки культурне життя тут багатше а десь в Торонто такий будинок як у нас напевно дорожче б коштутвав і це б з’їло різницю у податках Ми не рахували, але я не думаю що тут десь є різниця у 30-40%
-
Да и да
-
Я хочу побегать попробовать другие банкоматы, отпишусь. Мб зависит ещё от провинции?
-
Хз, в национальном банке у меня ниче не спрашивал банкомат, кроме как согласия оплаты комиссии