(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Моя проста думка стосовно топіків більшості сьогоднішніх дискусій: Варто пам‘ятати, що у кожного унікальний життєвий досвід та цінності (хтось називає це пріоритети), тому причини жити/любити/їсти/та взагалі будь-що робити у кожного будуть відрізнятися і часто не відповідні до інших людей. Ніхто не знає як найкраще чи найгірше, немає універсальної відповіді на такі абстрактні запитання. Життя динамічне і передбачити майбутнє неможливо, ну хіба ви винайшли машину часу, але тоді я не розумію чого задаєш такі запитання :) Я б порадив людям брати і робити, але бути готовим закохатися чи зненавидіти ту чи іншу справу (переїзд) чи річ (місто, роботу, матрас). Зміниш потім, переїдеш. Ніхто крім тебе не знає краще що тобі треба.
-
Можеш запитати у них думку чому їм краще, ми точно не знаємо :)
-
Кстати что очень странно, у меня пару знакомых итшников предпочитают жить там. Почему? Не природой же единой?
-
Это где все зажиточные пенсионеры Канады обитают?
-
Там Газтаун( У мого другана на 3тій день у Вані вкрали рюкзак з ноутом десь біля сервіс Канада
-
скорее, просто чуть менее холодное место в рефрижераторе =)
-
Странно, почему паромы на остров так рано сейчас перестают плавать(( до 6 только