(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Друзі, розмова потроху перетворюється у деструктивну флуділку. Прошу залишатися на темі каналу (про айті у Канаді) і перенесіть обговорення про «білконами окурками насрано» деінде.
-
ну, надеюсь на лучшее. я более оптимистичен)
-
нас з дружиною змусило задуматись кількість бидоти яка викидає сміття де попало. Сніг сходить і все, просто жах, пакети літають. Не знаю чи в Канаді краще, але не бачив на фотках ніде такого срачу як в себе в підїзді в Києві. Ну і взагальному відношення між людьми, пропускання швидких і тд.
-
та там крыша, это понятно. Может после победы люди опомнятся и не вернутся к ним
-
Я когда жил в Харькове - квартиру вынесли. Не на много, но обидно. В Киев переехал - в первую неделю квартиру прозванивали. Может это я такой "везучий", но как-то стрёмно.
-
Я за грошима теж приїхав, і отримую більше ніж було можливо в Україні, при цьому живу в розвиненій країні, що має купу переваг
-
не маршрутчики, маршрутки
-
это вообще отдельный вид искусства, сплю и вижу что бы они все вымерли)
-
в этом полностью согласен, и про паркование еще нужно упамянуть с этим за границей лучше, наверное изза штрафов
-
в старой европе: италия франция испания и тд, там такого не будет, но они конечно разедутся когда нужно. Но нужно сказать, что у нас тоже всегда когда едет скорая, то расступаются, если это возможно конечно. Опять таки, не претедую на обьективный опыт
-
Як мало тобі потрібно для життя. В мене в Україні бюджет був порівнянний з канадою. Їжа там дешевше, але купа сервісів та товарів значно дорожче
-
где фото если не секрет?