(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
сам с Чернигова) и там кстати скорую и вызывал. А люди, да, но я пожил в европке то там примерно такие-же (есть норм есть нет), может в канаде по-другому
-
Очень часто мы обсуждаем еще с точки зрения больших городов. Я не знаю как в Канаде в глубинке, но у нас в мелких ПГТ просто жизни нет
-
А то сніг з дощем чи просто якась фігня з неба? Оо Зараз у Монреалі
-
Україна вигідніше, коли у тебе і рідних все добре) Коли є робота в іт, коли немає хвороб, коли не літають ракети
-
один тіки
-
ну чого, може когось переконає залишитися чи навпаки поїхати Мотиви переїзду це важливо
-
не знаю смешно ли, но мне когда пригодилось, то отработали на ура, у вас может быть другой опыт
-
С подозрением на аппендицит ждал час машину, уже находясь в самой клинике (но там не было хирургии) Добробут
-
Ну, ты ж понимаешь что это субъективно? Для кого-то и просто англоязычная страна стоит всего)
-
до речі це одна з моїх причин була. в Україні не існує інклюзіі і не існує прав людини а друга - коли тато помирав від раку легень. Ми з чоловіком два айтішника не потягнули часну клініку, і повірте ви не хочете знати в якому стані державна медицина онкологіі а також всякі реабілітаціі від інсультів і тд
-
А хочете ще один аргумент? Не треба трястися зі своїма 300к баксів/сек, що у русні щось у голову прийде, і вони ядеркою йобнуть. Або приклад, багато ітшників купили квартири у Бучі в Ірпені. А потім таке. Так що ваша кул зп не роляє вже