(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В офф статистике по Канаде совсем другие цифры www150.statcan.gc.ca/t1/tbl1/en/tv.action?pid=1110023901&pickMembers%5B0%5D=1.1&pickMembers%5B1%5D=2.3&pickMembers%5B2%5D=3.1&pickMembers%5B3%5D=4.1&cubeTimeFrame.startYear=2016&cubeTimeFrame.endYear=2020&referencePeriods=20160101%2C20200101
-
З мого досвіду десь в третині компаній спілкування починається з кодінгу на hackerrank або аналогу
-
ну я ж це і сказала наприклад ти у 2022 році закинув туди 1000 баксів протягом років наотримував 100 баксів дівідендів(це ніяк не оподаткувалось) і ще самі стоки виросли і тепер та сама кількість коштує 1200 у 2030 ти зняв 1300 і саме ця сума додалась до твого такс брекету
-
Оно в Киеве дешевое не просто так, а как инвестиция вообще имеет отрицательный рост
-
Я про той який стався в середині rrsp
-
Головна різниця в тому що в Канаді 200к+ це не ліміт, а в Україні 12к це вде топ ринку, плюс там купа проблем ще й до війни було. В Канаді значно легше накопичувати капітал та рівень життя буде кращій
-
не зовсім так. Capital gain не оподатковується в той рік у який ти його отримав(якщо наприклад це дивиденди), але коли ти його будеш виводити, то таксується уся сума яку ти вивів
-
Головна мета rrsp - накопичення на пенсію, туди можна відкладати грощі до оподаткування, зменшуючи свій оподатковуваний дохід. Після 60років звідти можна відводити за пільговою ставкою, до того - як частину свого інкама. Capital gain всередині rrsp не оподатковцється. В певних лімітах (35к на особу) можна звідти зайняти собі на купівлю першого житла
-
Тогда мастер
-
Законченное высшее два диплома бакалавра и специалиста
-
Если незаконченое то бакалавр