(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Оно в Киеве дешевое не просто так, а как инвестиция вообще имеет отрицательный рост
-
Я про той який стався в середині rrsp
-
Головна різниця в тому що в Канаді 200к+ це не ліміт, а в Україні 12к це вде топ ринку, плюс там купа проблем ще й до війни було. В Канаді значно легше накопичувати капітал та рівень життя буде кращій
-
не зовсім так. Capital gain не оподатковується в той рік у який ти його отримав(якщо наприклад це дивиденди), але коли ти його будеш виводити, то таксується уся сума яку ти вивів
-
Головна мета rrsp - накопичення на пенсію, туди можна відкладати грощі до оподаткування, зменшуючи свій оподатковуваний дохід. Після 60років звідти можна відводити за пільговою ставкою, до того - як частину свого інкама. Capital gain всередині rrsp не оподатковцється. В певних лімітах (35к на особу) можна звідти зайняти собі на купівлю першого житла
-
Тогда мастер
-
Законченное высшее два диплома бакалавра и специалиста
-
Если незаконченое то бакалавр
-
Никто не в курсе 5й год обучения в университете ( специалист в дипломе) какой уровень указать в форме на визу ?
-
до речі +100 про китайський/індуський акцент, останнє то взагалі триндець. У мене зайняло приблизно 2-3 міс щоденного спілкування щоб почати розуміти все що вони кажуть
-
Таже фигня, забей. Просто у тебя будет поведение угрюмого молчуна. Как у меня, вынуждено ))) Я например могу прям аргументированно требовать почему нужно дать credentials к какой то дичи. А вот когда меня спросили за Украину "мол сочуствуем, тяжело тебе наверное, как там обстановка, много беженцев?" Я завис на пол минуты поэкал и так и не смог ничего внятного ответить. Включи китайцев/индусов с акцентов на ютубе и послушай их. Нет, я ни в коем случае не расист. Просто они полюбому будут в команде в Канаде и их нужно понимать. А они говорят правильно, но быстро и с сильным акцентом обычно. Это отдельный навык который не имеет ничего общего с классическим английским.