(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Давайте резюме, є там друзі які можуть порекомендувати
-
сказав яка там реальність зі свого досвіду… моє резюме заносили в skipthedishes напряму)
-
И тем не менее там тот же skipthedish набирал, на ванхаке
-
IT є, но там довго треба шукати позицію, велика кількість закриті вакансії суто по знайомству..
-
не можу не поділитися, так як близька тема. Скейтбординг дуже крута штука, ваша дитина буде здорова, в формі, і знайде нових друзів, бо скейт дуже об’єднує актуально тільки Торонто
-
May 4: Skateboard Program – Cummer Skatepark North York Eligibility: Kids aged 11 -19 . Priority will be given to those kids who are new to Canada Admission: free (funded by Immigration, Refugees & Citizenship Canada) Join Youth Assisting Youth and the Chill Foundation for a 5-Week Skateboarding Program at Cummer Skatepark this Spring as we encourage positive youth development featuring at a basic concrete skatepark with banks, ledges, rails, a pyramid and small bowl. Safety Equipment and Skateboards will be provided by the Chill Foundation as well as light snacks and refreshments by YAY. Washroom available onsite at community centre during operating hours. *For Youth Ages 11 – 19* Dates: Wednesday May 4th – June 1st, 2022 Time: 4:30PM – 6:30PM Location: Cummer Skate Park – 6000 Leslie St, North York, ON M2H 2S8 *Please note we have limited spots for this program* For more information or to register contact Andre – ablenman@yay.org
-
Отут є норм статистика. Попросила +- то, шо там. стільки ж дали, а інші добавили кілька штук зверху: t.me/canada_it/116755 Був ще якийсь дивак, прослойка родом з колишнього снг. пропонував нижче ринку, в Ванкувері(рімоут), і розказував казки в стилі працювати з його клієнтами - велика честь, ще і в Ванкувері )))
-
А скільки за автомейшн зп пропонували?
-
Є досвід дружини, що в більшості випадків ніби шукали і автомейшн, але по факту на проектах тільки менуал тестування і чітких планів писати автомейшн нема... То може не так воно і складно найти роботу менюалом, не знаю.
-
Всім привіт! Хотів спитати, щодо кейсу навчання та роботи в Канаді? Мене турбує, що будучи студентом можна працювати лише 20 годин на тиждень поза канікул. Враховуючи те, що дружині буде важко знайти роботу (manual qa) - з фінансами на час навчання може бути складно. Чи є у когось схожий власний досвід?
-
Ого ) мастер
-
Да я и в Манитобе не нашел особо если не считать web developer за 50к
-
До того жена варила из кефира...
-
Там куча же украинских магазинов ( Торонто)
-
Творог появился где-то полгода назад в Costco, в таком виде как мы его знаем.
-
cottage cheese
-
А творог?
-
Тут гречка есть, made un USA)
-
Кто спрашивал про сало в Канаде
-
Я в Чикаго поехала сама гулять на выходных, когда в понедельник местным сказала где была они говорят "ты гонишь, туда нельзя ездить". Я такая "да? а в гугл мапс ничего не было написано" 😁
23 Jan 2023, 01:02
150668/634833
about 4 hours ago