(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Говорят 90 процентов сейчас на удаленке
-
Тут о Монреалі що подобаєтся - що тут багато ІТ компаній і ціни низьки. Але французька, яку треба вивчити як умога швидше, щоб нормально собі чухати(
-
Та це київський менталітет, що такі от можуть по приколу доколупатися.
-
ми спочатку жили біля м Анрі Жул’єн, там дуже багато з марокко та алжиру чуваків ну я б не сказала що мене це парило, просто реально таке почуття що ти десь у Стамбулі тусиш, а не в Канаді) там ще було дуже жарко як раз, і от ти йдеш такий по шаурму, а навколо суцільний кальянний реп але вони були дуже привітні, мій син там полюбив бургерну одну, часто туди ходив брати навинос, то вони йому завжди кулачок давали і “привіт малй шо ти"
-
Уже неделю как в Монреале
-
От це кста дуже стрьомно спочатку, бо я десь о 10тій вечора вийшов, а там 3 чорнобривця стоять травку курять та репчік слухають, потім ще такі - we have another eyes. Но вони з Нью-Йорку судячи по номерам
-
і у нас біле містечко, тут майже нема імігрантів, тобто це не араби/чорношкірі/етц абсолютно канадські канадці
-
щодо безопасності трохи вкину короче тут на мій погляд з одного боку супер-безпечно, поліція діє, люди благосні з іншого боку - у сусідній школі цієї осені була розборка між підлітками, одного хлопця зарізали насмерть. Я читала інтерв’ю пані директорки, вона каже “ну це ж хлопці, у них такий вік, я кожного року вилучаю у школі до десятка ножів” і я така, єєє шошошо?
-
Зато самая безопасная провинция
-
В Онтарио вроде больше всего торнадо. А не, Саскачеван и Альберта, сорян
-
понеділок напевно) у Монреалі доречі небагато людей, на мій погляд десь як у Києві на довгі вихідні у парках у гарну погоду багато людей, у тусовочних місцях ввечері. Але в цілому тут просто менше населення