(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо ви зробите ворк перміт в Канаду і прилетите сюди, то підозрюю, що отримаєте немало оферів на девелопера. І не обов'язково в Монреаль. Хоча тут для старту незле, тут дешевше і душевно :) Поки ви не маєте ворк перміту, вас будуть автоматом відсіювати, бо людей, які шукають віза спонсоршіп є дуууже багато. За ринок БА в Канаді взагалі нічо не знаю, але опинитися в новій фірмі, з новою професією і в новій країні - то буде випробування не для слабонервних... Тому я би більше ставив питання, шо ви більше хочете: роботу БА, бо вже маєте офер, чи поїхати в Канаду
-
Ничего странного, в северной Америке нет тёплых течений на север, гор тоже нет, пока местное солнце не прогреет ничего не будет тёплого
-
Ок, ситуація: є кілька років досвіду бекенд девелопера, англійська advanced, в якийсь час почала задумуватись змінити/спробувати перейти в Business Analyst / Product manager. Зараз в мене є офер на банківський проект в Монреалі, бодішоп. На девелопера. Можливо й непоганий варіант на початок, але я не бачу в Квебеку для себе перспективи отримати PR. Чи варто продовжувати пошуки в Канаді на позицію типу Technical Business Analyst, наскільки це буде реально без явного досвіду BA (є теоретичні знання і виконувала деякі ВА ф-ції на одному з проектів). Для проби в Польщі подалася і отримала офер на позицію technical BA, але не знаю на скільки це буде реально в Канаді. Все-таки на програмістів більший "попит", може варто погодитись на офер в Монреаль і вде на місці шукати щось більш "підходяще"?