(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если не сильно сложно, я бы собрал на твоём месте, рано или поздно могут быть полезными
-
Ну реф леттеры помогут при подтверждении опыта для ЕЕ, например)
-
но на истинну не претендую)
-
проф бекграунд чек типо
-
у меня собирали не-галеры.
-
Референс леттер или пройти интервью)
-
А шо, пет проекты не пилишь?
-
нужно завести если нету
-
у всех на моей памяти
-
имеется в виду личный гитхаб
-
1. Вроде таких не знаю, но говорить: "всю территорию Канады" - не очень правильно. Много не покрытых зон и со слабым покрытием. 2. Могу отвечать только за онтарио, как в других - не знаю 3. У меня chart mobile это ~68 бачей за 15 Гб интернета и какие-то базлимитные звонки. Сильно дешевле не видел, видел только намного дороже. 4. Знаю случаи когда без банковской карты не хотели продавать симку. На крайняк можно взять pre paid план. 5. Rogers
-
Підкажіть будь ласка по мобільним операторам у Канаді (Вінніпег) 1. Мобільні оператори обслуговують усю територію Канади? Немає локальних операторів, які обмежені якимись провінціями? 2. Тарифи однакові за всіма провінціями? Або в кожній провінції своя тарифна сітка і потрібно підбирати мобільного оператора в межах своєї провінції? 3. Якого оператора/тариф порадите? Необхідний дешевий тариф. Мобільний інтернет безліміт або 10-30 Гб на місяць. Дзвінки - другорядні. Яка абонплата на місяць? 4. Для придбання/оформлення сім картки - які документи необхідні? Якщо ньюкамери (Cuaet) і на руках окрім українських паспортів та Ворк перміту нічого немає – оформити за цими документами карту можна? Чи потрібна кредитка канадського банку обов'язково? 5. Які оператори підтримують eSim? (Без фізичної сім карти)? Чи можна відразу оформити таку сім карту?
-
Ух. Напишіть тоді поки їм листа хоча-б. Ну і погугліть як виглядає процедура досилання документів до VFS.
-
Зрозумів, дуже дякую. Напевно треба подзвонити після свят у візовий і уточнити ці моменти. Треба відправити з Болгарії в Бухарест, не все так просто)
-
Не конкретній людині. Мається на увазі що саме кур’єрська доставка до ресепшена. Тому що я бачив пачку людей, які сфейлились на тому, що зробили звичайно експресс доставку. І лист просто прийшов до пошти :). І звісно ніхто з візового центра не піде за листом на пошту :). Але це якийсь екстра-фейл у людей був.