(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та пц, я нервово ржу) тепер напевно телефон буду у бардачок класти від гріха подалі
-
бля сорі
-
Шкода що заново прийдеться вчитися:(
-
Мене тіки шо штрафанули на 500 баксів за те що був телефон у руці під час стояння на світлофорі 😬😬 начувайтеся
-
Там або обмін ліцензіі або навчання
-
Через навчання у місцевій автошколі
-
А якщо нема стажу, бо неиа попередніх прав? :)
-
може Probably знає
-
привіт, треба буде скласти теорію і отримати підтвердження стажу, після цього можна практику скласти якщо я правильно пам'ятаю
-
чи можна в Квебеці здати екзамен на водійські права без навчання в автошколі? Я зараз проходжу навчання в Польщі, але здати екзамен, скоріше всього, не встигну. Може порадите інструктора в Монреалі який би допоміг підготуватися до здачі практичної частини?
-
Так документ просто осознанные люди всем комьюнити делали. Причем та фаанг группа изначально украинская была. Я думаю страна тут не особо при делах, весь сок в людях :)
-
Вопросы не задавай, нологи плоти!
-
ближче до даліни аніж європа, в усіх сенсах
-
Это круто! Только не понятно при чем тут Канада :D
-
коли я це побачив, я зрозумів що я роблю правильний вибір переїхати на канадщину. цей ресур і гайди там показують все що я хотів бачити від айті. неймовірно
-
здається ферма буде пізніше, відкладається😂
-
хе-хе)
-
Я вытащил ссылку на подготовительные документы с чата. Всеровно пока активностей а чате нет, от него не особо пользы. http://faang-interview.github.io
-
Хз, най вже завтра буду пробувати аби ще якісь ліміти не порушити ;)
-
а всі люди там насправді завдяки адміну з'являються
23 Jan 2023, 01:02
151991/634411
about an hour ago