(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Ване большая конкуренция, там куча азиатов, а все знают, что найдётся азиат... По крайней мере так пишут)
-
Это на 4-х. Понятно что не шикарно жить, но на 2-х мне кажется 100000 должно хватить на простую жизнь. Или я что-то упускаю?
-
Семья 4500. + аренда 2000. 6500. 78000 нужно чистыми. Это где-то 100-120к?
-
Ну от в мене на 3 роки. Притом в чатиках багато людей з візою на рандомний термін >3 років.
-
Вроде должно быть на 10, 3 года это коридор.
-
І ще одне питання. Кому на який термін видавали візу по CUAET? Мені видали на 3 роки, хоча паспорт до 2028. Цікаво знайти закономірність :)
-
Я перепрошую, але можливо ви підкажете, або ще хтось. Тут треба серверні лінухові адміни, або щось накшталт офісних адмінів, як в Україні? Бо у мене дружбан хоче приїхати, але він адмін та джун девопс
-
О, а я на рахунок влаштувати LinkedIn коллайдер? Ну, массово поконнектитись. Як мінімум плюс в кросс-коннекшенах для пошукової видачі та для пошуку серед рекрутерів взагалі.
-
Так, але рік офіційної роботи потрібно.
-
Друзі, якщо ви влаштувались кудись на роботу вже, то я буду вдячний, якщо ви зареферите когось з цього чату до себе. Багато людей прибуває і їм не так пощастило як вам. Просто нагадування підтримувати ваших молодших колег 🙏 80% учасників ще не в Канаді
-
Та то ще треба дожити))
-
Ну то ще норм, бо є робота і за 185к, а якщо і дружина підключится, то наберемо) Дякую
-
але краще після)