(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я слышал в США нет легковушек дизельных, ну кроме там всяких форд 350. Хотя для меня это полноценный грузовик ктото относит к легковушкам. Как в Канаде с этим? Легковые онли бензин?
-
У вас ліміт 110 :) тому дельта така сама
-
Потік може бути різний. В нас середні ряди їдуть 110-120 в залежності від трафіку, самий лівий може й 130-140 шурувати. Поліція стопає або першого зазвичай, або тих хто швидше потоку йде, або шашкує
-
тобто місцеві не аж такі білі кроляти і перевищують, але не так щоб набагато
-
і до речі щодо швидкісного режвму - я цього року багато їздила на південь провінціі, там нема камер і поліцію я бачила може раза два за всю зиму. Середній швидкісний режим там десь 120(ну принаймі я їхала 120 на круїзі і це була скорость потоку), при тому що лиміт 100. Поодинокі тачки їдуть трохи швидше, ну може там 125-130, але такого щоб як у нас 140-160 я жодного разу не бачила
-
Это часто бывает, впрочем многие авто автоматически включают аварийку.
-
А ещё внимание при экстренном торможении. "Впереди преграда" как то так.
-
Так тупорыло как ездят в Киеве и старанах СНГ вообще нигде нету.
-
ахаха можливо, можливо
-
Впритул можуть, якщо хочуть щоб швидше їхав. Ти мабуть сама достатньо швидко глянеш. Аварійною професійні водії дякують
-
і ще доречі тупорилої практики зганяти через блимання дальнім чи під’їжджанням впритул тут теж нема. Але і аварійкою не дякують
-
В Европе за это вообще штрафуют, так что не удивлён.
-
3-5 років без аварій і буде менше 200 на місяць. Якщо гонщик та спричинив дтп 500-900 буде потім
-
аа в цьому сенсі. Я думала б’ють чи шо))