(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але навіть у Квебеці вони цілком норм
-
Особенно ямы на трассе Киев - Чоп "радуют". Типа я не понимаю как такое возможно, первый раз ехал был неприятно удвлен.
-
Ну по фото и гугл камере я понял что дорога бывает уставшей, но не так чтобы прям объезжать нужнно было ямы и люки
-
Они тут средние, нет практически совсем идеальных, но и совсем хреновые искать долго надо. Причём это сильно от провинции зависит, в онтарио к примеру дороги сильно лучше чем в Квебеке
-
ггггг)))
-
Это я так велосипед в Харькове покупал. Катался последний раз в детстве. Купил велик в центре Харькова, и как то не додумался что домой то нужно на нём ехать. Был конечно дикий стрес, так как пандусов 0, ехать по московскому проспекту с поворотом налево то ещё приключение...
-
блін! короче у нас тут була ржачна ситуація, ми після двох перших місяців переїжджали з airbnb на постійне житло, і у нас було доволі багато речей + трохи коробок приїхало з України. Друзі мені порадили взяти грузовик у оренду у U-Haul я до того у Канаді жодного разу не сідала за руль, жодного разу не водила грузовик, але що найгірше - у ньому не було ручки взагалі. Все на кнопках у мене машина була на автоматі, але там все одно ручка передач, а тут грузовик і нема. Я сіла така і як лох, довелося піти знов до контори та спитати як взагалі включити її)) тому мій перший досвід водіння у Канаді був досить стресовий гг, “по возможності ізбегайте”
-
В том году впервые сел. Сейчас только пропал страх вождения. Но всё равно понимаю что вокруг многие нарушают и в целом напряженка на дороге.
-
Но что меня расстраивает это качество дорог. Ямы глубиной в сантиметров 5-10 это жесть. И когда впервые едешь нужно или ловить их или петлять, что не всегда возможно
-
я просто водити почала ще у 2008, тоді ще не було стільки машин, тому мені було норм
-
Ух, за рулём пол года, Киев конечно ад какой-то)
-
і взагалі: якщо хтось боявся водити в Україні, то тут спокійно почнете, це тут дуже приємно. Мій чоловік в Україні водив тіки за містом, у Києві боявся бо там придурків повно на дорогах, зараз водить спокійно тут
-
я страшенно боялась паркуватися, тому що тут це треба робити з поворотом корпусу, я ніколи так не вміла але трохи потренувалася і все вийшло
-
прикол, не знала що у них є страхування картка костко у мене є, і я там міняю зимову резину, треба подивитись що там по страхуванню.Наразі дежардінс мене повністю влаштовує, але і страхових випадків не було
-
також якби ми брали не таку жирну страховку то воно може б ще дешевше було, але перший рік перестраховуємось у всьому, хто його знає як буде наприклад я б зараз не брала файненс на машину, ми взяли 10тис щоб “покращити свій кредитний рейт”, але я поки й так не страждаю, воно не було потрібне геть