(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В том году впервые сел. Сейчас только пропал страх вождения. Но всё равно понимаю что вокруг многие нарушают и в целом напряженка на дороге.
-
Но что меня расстраивает это качество дорог. Ямы глубиной в сантиметров 5-10 это жесть. И когда впервые едешь нужно или ловить их или петлять, что не всегда возможно
-
я просто водити почала ще у 2008, тоді ще не було стільки машин, тому мені було норм
-
Ух, за рулём пол года, Киев конечно ад какой-то)
-
і взагалі: якщо хтось боявся водити в Україні, то тут спокійно почнете, це тут дуже приємно. Мій чоловік в Україні водив тіки за містом, у Києві боявся бо там придурків повно на дорогах, зараз водить спокійно тут
-
я страшенно боялась паркуватися, тому що тут це треба робити з поворотом корпусу, я ніколи так не вміла але трохи потренувалася і все вийшло
-
прикол, не знала що у них є страхування картка костко у мене є, і я там міняю зимову резину, треба подивитись що там по страхуванню.Наразі дежардінс мене повністю влаштовує, але і страхових випадків не було
-
також якби ми брали не таку жирну страховку то воно може б ще дешевше було, але перший рік перестраховуємось у всьому, хто його знає як буде наприклад я б зараз не брала файненс на машину, ми взяли 10тис щоб “покращити свій кредитний рейт”, але я поки й так не страждаю, воно не було потрібне геть
-
так, мене теж лякали дуже цінами у Онтаріо, але тут дійсно страховка норм і на права дуже легко здати
-
А если в Ванкувере жить, какой район выбирать чтобы не дорого и с семьёй жить хорошо? По моему ресерчу я так понял нормальные варианты: Барнаби, Порт Муди.
-
Хтось в Саскачевані. Тримайся хлопче!