(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Может у них формы лучше работают, чем у нас😄 вчера отправляла декларацию с ошибкой, потому что в одном поле нельзя забить 0. Налоговая сказала что все ок, только платите.
-
А...поняв. Я за 2 авто фул кавередж,с хорошими умовами плачу 330(2014 і 2020)
-
Чувствую придётся учиться фин грамотности
-
А там раз в год куда-то что-то заполнять, что туда вносить. Какой-то кеш вернут. Сложно)
-
А, то я до того, шо тут то ринкова ціна. хз чо так...
-
Сложно с этим лично мне пока. Тут я не парюсь за меня всё делают
-
За месяцы до приезда (пока нет ворк пермит) тоже декларировать, но не платить? Или не декларировать вообще?
-
Как бы не хотелось плавно начать работать в Канаде, это считай нереально. Выйдет не выгодно
-
Ну там багато умов можна під себе міняти. Наприклад "від якії сумми страхова починає вас страхувати",чи "рент авто на період ремонту вашого,і сумму на цей рент" і тд
-
Это так не работает с налоговой. Есть список первичных критериев резидентства. Когда приехал с ворк пермитом, открыл счёт в местном банке и снял жильё долгосрочно - уже налоговый резидент и налоги надо будет платить с первого дня
-
Та, на двох. То відома страхова компанія тут :) не розумію про що ви під скрутити так ... :) Знайомі мають авто 2018, то їм трохи дорожче обходиться. Точно не пам'ятаю
-
1 авто на 2х людей? Рік важливий,але і умови теж) І в нас можна зкрутити страховку так,але нахолєру воно нада)
-
Це все залежить від провінції. Я вище писав. В Квебеці страхівка фул кавередж 2м в Dejardins обходиться +- 100. Авто 2012 року, за новіше буде дорожче певно. Брав, коли ще місцевих прав не мав.
-
Ну або так
-
Та просто проїздні купіть да і все
-
це гарна зп для монреалю (130к)
-
Зрозумів, дякую. Поки що будемо на веліках чи самокатах кататися правда(
-
А якщо брати звичайну машинку і страхувати просто лайвебіліті,то в 250 впишитесь
-
Ну выходит что так.
-
Авто. Якщо будете брати файненсінг на норм авто,то банк попросе оформляти фулл кавередж. В людей без досвіду і іторії,в завісімості від провінції це може коштувати 250-500$
23 Jan 2023, 01:02
152420/642817
2 minutes ago