(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
1 авто на 2х людей? Рік важливий,але і умови теж) І в нас можна зкрутити страховку так,але нахолєру воно нада)
-
Це все залежить від провінції. Я вище писав. В Квебеці страхівка фул кавередж 2м в Dejardins обходиться +- 100. Авто 2012 року, за новіше буде дорожче певно. Брав, коли ще місцевих прав не мав.
-
Ну або так
-
Та просто проїздні купіть да і все
-
це гарна зп для монреалю (130к)
-
Зрозумів, дякую. Поки що будемо на веліках чи самокатах кататися правда(
-
А якщо брати звичайну машинку і страхувати просто лайвебіліті,то в 250 впишитесь
-
Ну выходит что так.
-
Авто. Якщо будете брати файненсінг на норм авто,то банк попросе оформляти фулл кавередж. В людей без досвіду і іторії,в завісімості від провінції це може коштувати 250-500$
-
альберта?
-
Ми на 3їх до 1к тратитим. (90% закупляєм в косткі)
-
А то есть налог за то что зарабатываете сейчас платить не нужно будет в Канаде, до полгода?
-
А ви страховку медичну написали, чі за авто?
-
зараз їжа стала дорожча 1к це ок на 2х
-
Пока мы получаем зп на укр карты и платим укр налоги, по фопу. Просто чтоб не бегать в панике и не искать любую работу решили пока работать на свою компанию и постепенно изучать рынок. Налоговым резидентом ты становишься через 183 дня после нахождения в Канаде, поэтому месяца 3-4 будем работать на наших и постепенно собеситься.
-
Я беру дууже грубо,в самому гіршому варіанті. Їжа 1к на 2їх це теж дорого,якшо що І комуналки на 500 теж багато
-
Дякую) Бо писали що наприклад для Вана це не гроші
-
А чого страховка така дорога? Мед страховку дадуть, житло буде 30-50, авто в мене з укр правами 100. Єдине купіть пліс туристичну страховку хоть на пару тижнів, ато вже не раз на форумах було, шо держ страховки ще чекають, а треба вже до лікаря
-
А налоги как будете считать, просто чистыми что получаете?
-
Тоді ще дешевше. Просто берете проїздні на місяць і все
23 Jan 2023, 01:02
152431/642817
2 minutes ago