(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А то есть налог за то что зарабатываете сейчас платить не нужно будет в Канаде, до полгода?
-
А ви страховку медичну написали, чі за авто?
-
зараз їжа стала дорожча 1к це ок на 2х
-
Пока мы получаем зп на укр карты и платим укр налоги, по фопу. Просто чтоб не бегать в панике и не искать любую работу решили пока работать на свою компанию и постепенно изучать рынок. Налоговым резидентом ты становишься через 183 дня после нахождения в Канаде, поэтому месяца 3-4 будем работать на наших и постепенно собеситься.
-
Я беру дууже грубо,в самому гіршому варіанті. Їжа 1к на 2їх це теж дорого,якшо що І комуналки на 500 теж багато
-
Дякую) Бо писали що наприклад для Вана це не гроші
-
А чого страховка така дорога? Мед страховку дадуть, житло буде 30-50, авто в мене з укр правами 100. Єдине купіть пліс туристичну страховку хоть на пару тижнів, ато вже не раз на форумах було, шо держ страховки ще чекають, а треба вже до лікаря
-
А налоги как будете считать, просто чистыми что получаете?
-
Тоді ще дешевше. Просто берете проїздні на місяць і все
-
Из Монреаля
-
Взяти свіжий рік. Проблем небуде
-
Работаете из Украины?
-
Авто буде десь через рік, бо прав нема((
-
авто ще може ламатись ))
-
Це вже без такси, тобто чистими. Поки ми працюємо на Українську компанію, щоб поступово шукати роботу у Монреалі або у Канаді
-
Не знаю, ми не подавали :)
-
Ще даже останеться)
-
Думаю норм. 1,5 житло 1к їжа 500 страховка 500 авто 500 комуналка і сервіси.
-
Это тд1 форма?
-
Напевно ок. В вас не зрозуміло чи то до, чи після податків .Коли я рахував з України, скільки буде на руки, то не знав одного нюансу. Перший рік або якщо не подати спеціальної форми про доходу для бухгалтера, ваш роботодавець буде вас оподатковувати по повній. На руки вийде трохи меньше. На початку нового року подасьте декларації і вам вернуть лишні податки.
23 Jan 2023, 01:02
152442/643218
9 minutes ago