(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там якусь мексиканську дівчину не пускали, вона істерику підняла, #уями обклала офіцерів и тд. Тому мені здається це реально рандом і залежить від настрою офіцера
-
пам’ятаю біля мене в черзі був смішний чувачок який то казав що до брата приїхав то до кузена, то що на роботу, то просто провідати і його довго штормили а потім мене попитали трохи за компанію куди я їду. дуже хвилювавсь тоді пам’ятаю. було це в 2018 в Монреалі
-
Хм, я теж. Можливо вібірково якось
-
А ви куди прилетіли? Яка провінція?
-
Та там навіть говорити не треба, кажуть - ідіть посидьте 20 хвилин, ми покличемо коли буде готово. І все. Тільки фігня була з листом, де ти фоткаєшься (аля їх розшукує поліція)
-
На кордоні зовсім нічого не питають. Ні про гроші, ні про житло, ні про статус. Даєш документи, чекаєш хвилин 20, отримаєш ворк перміт та інструкцію з мед огляду.
-
Якщо не натупити, то все буде ок. Вже купа людей пишуть, що приїхали. Якщо би в аеропорту не дали, то я би ще раз з середини подався, не знаю, чи так можна, тут вже тре іти до іміграційних адвокатів. Головне не просіть притулку як біженець, і пам'ятайте, що зараз ви приїхали працювати, бо вдома війна. Не імігрувати. Ото два пункти, які треба пам'ятати на кордоні.
-
Ноуп