(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Немає обмеження, але одночасно тільки одна апплікація
-
а скільки спроб є щоб отримати пр? хтось казав що його отримують лише 25% (загальна вибірка я так розумію), чи є можливість податися ще раз, або за іншою програмою, чи все, один раз не пройшов їзжай до дому?
-
В Онтаріо два стріми, tech draw (одразу пр через ЕЕ) та foreign worker job offer (може вимагати 1рік стажу в Онтаріо, через paper based)
-
зрозуміло, дякую
-
так може махнемось 😂
-
У мене навпаки😅
-
а хто знає, якшо їхати в одну провінцію жити, а працювати дистанційно в інщій чи це ок? ми хочемо їхати в ванкувер, але офіс компанії в торонто, я так розумію що під tech pilot программу я таким чином не потрапляю, чи всеж таки все ок?
-
Загалом так, але це не відміняє інших провінційних програм, де також з офером можна подаватись. Тут краще і справді пошукати в чаті canadakaknado.info/faq1/#provinces І детально подивитись сайти кожної провінції Загалом, то так ВС просто проводить власні вибірки. Онтаріо же обирає людей з пулу ЕЕ, при тому з балами до ~467 Навіть були обговорення коли люди з балами 480 намагались знизити бал, так як загальні вибірки давно не проводились, а онтаріо їх не обирали
-
Bruce trail, tobermory!
-
Спробою структурувати Отримати ПР є два варіанти. Обидва через подачу на федеральному рівні. Є стрім онлайн через ЕЕ та паперовий стрім. Різниця в тому, що для ЕЕ треба набрати прохідний бал (не той що 400+, а той що 67) і мінімум IELTS має бути 6.0. Для паперової подачі критерії нижче. Щоб отримати запрошення подаватись на ПР потрібно потрапити в вибірку. І тут вилазять наші ПНП. Якщо якась провінція зацікавлена вас номінувати, то ви подаєтесь спочатку на провінційному рівні і оті терміни для НС - це саме опрацювання на провінційному рівні. Якщо все ок, то ви отримуєте номінацію в профіль ЕЕ, тобто +600 балів і гарантовано потрапляєте в найближчу вибірку і вже подаєтесь на ПР на федеральному рівні. За паперовий стрім точно не скажу, не спеціаліст, але загалом так само, отримуєте номінацію і в паперовому вигляді висилаєте пакет документів на обробку на федеральному рівні Терміни (доковідні) були по 15-20 місяців для паперової подачі. Сподіваюсь, трохи структурував все
-
canadakaknado.info/faq1/#provinces Вот тут ещё есть ифна по пнп
-
Из того что я знаю - да Но программ пнп довольно много, и не все требуют офер, fyi Да и в начале года обещали что во второй половине года заработает сес (год опыта нужен) Пока неизвестно, когда другие стримы заработают, имхо, нужно получить пнп, податься на ее и ждать выборку, а потом и процессинг
-
По суті так. Обирайте ту що до вподоби і ту де офер важить для номі
-
Вот после всего вот этого я подвис окончательно. Пойду блогеров смотреть что такое пнп.
-
Насправді зараз і з ЕЕ довго