(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я в Украине годами покупал всегда на хотлайне в ноунейм магазах, везло и проблем не было. Там обычно вся техника серая из Польши процентов на 30 дешевле ростки была. Не отказался бы от подобных мелких магазинов тут, чтобы на 30% дешевле Амазона, но пока не нашел :)
-
Від мене наприклад в радіусі 5 км є 2 walmart'а, superstore, 2 foodbasics, sobeys, 2 lcbo, 4 шт shoppers drug mart, winners, marks, marshals, 2 canadian tire, staples, lowes, sportchek, penningtons, кілька дитячих магазинів, bed bath and beyond, costco, maurices, oldnavy, homedepot, великий кінотеатр та просто безліч усілякої фігні поменше. Пішки легко дійти до superstore, до community center, до басейну; непогана школа менше кілометра і таке інше
-
А, точно, Grand river же прям рядом
-
Возможно да, там есть какие-то показатели динамики, которых никто не знает и которые переворачивают обычные рекомендация с ног на голову. Я лишь хотел уточнить, что «от 10% до 30% никак не влияет» утверждение к сожалению не работает. Inquiry однозначно не было.
-
Ну логика есть, как и писал выше все что не в диапазоне 1-9% влияет плохо или просто не в плюс. На счет минуса при нуле и 10+ Скорее всего учтена динамика, вы изменили стабильность Кроме того borrowell может нарисовать минус за какой-то inquiry, но не отобразить за какой.
-
Підтримую. Ікея відкрився "plan and order point" поки що 😊 Щодо решти - все є, все близько (але машина потрібна майже всюди, але для мене персонально це - даність). Народу в кілька разів менше, в serviceontario чи servicecanada питання вирішуються за 15 хвилин, а не за 6 годин, торгівельних центрів та магазинів як на мене набагато більше, ніж потрібно такій кількості населення. Якщо виключити даунтаун та пару не дуже гарниї районів на кшталт vanier, то переважно чисто, є відчуття безпеки. Якщо не проїжджати дт часто - є відчуття такого великого села на 350к людей, що персонально нас влаштовує цілком. З дитиною в басейн на family leisure swim без запису - будь ласка, 7-8 людей зазвичай, і таке інше. Якщо потрібна просто річка, є варіанти житла дуже близько до Grand River (вона не дуже гранд, просто так називається :-P ). Міні-парки з якоюсь міні-водою (струмок, ставок, просто stormwater management facility) є в 3-5 хвилинах пішки взагалі з будь якого місця. Якщо мова про поїхати поплавати - в радіусі 20-30 хв на авто є штук 5 conservation areas с гарними озерами, в тому числі одна в самому Waterloo.
-
-60 процентів, стейтмент гашу не повністю, одна кредитка, росте в гору, в вересні був 660 десь, зараз більше 700 Тому воно якось рандомно працює
-
Я крім Carleton U ще хочу задзвонити до U-of-T, теж буду питати, бо там є можливість за 600 cad взяти малесенький курс, і може теж там буде якийсь career center-advise чи щось типу такого. Теж сюди напишу результат.
-
Я запитаю в них на цьому тижні. Буду ще ім дзвонити, бо в мене залишилися питання. І потім напишу сюди.