(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну логика есть, как и писал выше все что не в диапазоне 1-9% влияет плохо или просто не в плюс. На счет минуса при нуле и 10+ Скорее всего учтена динамика, вы изменили стабильность Кроме того borrowell может нарисовать минус за какой-то inquiry, но не отобразить за какой.
-
Підтримую. Ікея відкрився "plan and order point" поки що 😊 Щодо решти - все є, все близько (але машина потрібна майже всюди, але для мене персонально це - даність). Народу в кілька разів менше, в serviceontario чи servicecanada питання вирішуються за 15 хвилин, а не за 6 годин, торгівельних центрів та магазинів як на мене набагато більше, ніж потрібно такій кількості населення. Якщо виключити даунтаун та пару не дуже гарниї районів на кшталт vanier, то переважно чисто, є відчуття безпеки. Якщо не проїжджати дт часто - є відчуття такого великого села на 350к людей, що персонально нас влаштовує цілком. З дитиною в басейн на family leisure swim без запису - будь ласка, 7-8 людей зазвичай, і таке інше. Якщо потрібна просто річка, є варіанти житла дуже близько до Grand River (вона не дуже гранд, просто так називається :-P ). Міні-парки з якоюсь міні-водою (струмок, ставок, просто stormwater management facility) є в 3-5 хвилинах пішки взагалі з будь якого місця. Якщо мова про поїхати поплавати - в радіусі 20-30 хв на авто є штук 5 conservation areas с гарними озерами, в тому числі одна в самому Waterloo.
-
-60 процентів, стейтмент гашу не повністю, одна кредитка, росте в гору, в вересні був 660 десь, зараз більше 700 Тому воно якось рандомно працює
-
Я крім Carleton U ще хочу задзвонити до U-of-T, теж буду питати, бо там є можливість за 600 cad взяти малесенький курс, і може теж там буде якийсь career center-advise чи щось типу такого. Теж сюди напишу результат.
-
Я запитаю в них на цьому тижні. Буду ще ім дзвонити, бо в мене залишилися питання. І потім напишу сюди.
-
Bing chillin
-
Сравниваю относительно торонто. Плюсы - почти все есть (кроме икеи, Зары и пары подобных магазинов) banana republic и Apple Store есть - есть куча активностей для детей (Лего, спорт секции и тп) без огромных очередей, записаться можно даже в середине курса. - есть много парков - немного народу, нет очередей, можно просто пойти в хороший ресторан без записи за месяц - доступнее недвижимость - развитая и адекватная сеть велодорожек - близко к хорошим пляжам на Гуроне - нет трафика Минусы: - много районов где без машины жизни нет - до торонто все таки далеко
-
Получил -15 когда утилизация стала 20% на момент стейтмента в 1 месяц. До этого была до 10%. Когда в другой месяц случайно закрыл все до стейтмента, то есть ушло в стейтмент 0%, получил -20 Это по борровелю. По кредиткарме изменений не было в обоих случаях Логики там нет :)
-
Рядом шото есть, но вот туда машина нужна, по самому городу норм на трамвае / автобусе Семейного врача быстро нашёл, в волк ин клинике около 15-30 мин в очереди был К лору и ендокринологу уже почти полгода жду очереди К семейному иногда можно в тот же день попасть, но чаще всего на следующий