(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тюльпан розкрився
-
щодо моїх зауважень по скілам - краще б колега девопс вам підказав, бо я - не він )
-
Красівоє
-
scripting language != programming language in strict sense 😊 але тут можна сперечатись, я персонально не заперечую 😂
-
Дякую. Ну скажімо з касперським це вже всторія. Яка тут, ну точно непотрібна. А стосовно системис то я пробував різні сервіси, і власне, що цікаво шо більшість парсить, майже без помилок. Стосовно HTML май бед ) А от стосовно bash, на мій погляд, як подивитись. Скрипти ж пи юсати можна, чим не мова програмування? Окрім оболочки?
-
- не генеріть із цього pdf - тут до того, як резюме потрапить до рекрутера чи hr, воно дуже ймовірно буде парситись якоюсь автоматичною системою, котрій оці ваші fancy columns - не дуже подобаються. Чим простіше структура файлу, тим вирогідніше, що хтось його побачить - HTML and Bash aren't programMing languages - дуже багато граматичних помилок - якщо ви позиціонуєте себе як девопс, чому на першому місці "programming languages"? - як на мене, щоб претендувати на девопс, ще треба kibana, datadog, AWS in general, EKS і все таке інше - я не думаю, що когось цікавить, як професійно ви володієте Kaspersky-whatever-the-fuck Тобто в цілому я б добре поміркував, на яку, власне, позицію вам краще всього претендувати, та правив би саме під неї, найбільш релевантне - першим; великими літерами виділяти не назву компанії, а назву позиції, наприклад, та загалом покращити visibility того, що саме ви робили - тому що як є, це трохи важко зрозуміти. Ну про фото вже сказали
-
d2u3dcdbebyaiu.cloudfront.net/uploads/atch_img/36/9dbab9fadd5be31a526ad16b3f3e79da_res.jpeg
-
Мне инстаграм говорит шо ласт оф ас снимали в дедмонте Совпаденіє? Нє думаю
-
twitter.com/666_mancer/status/1617628695870722049?t=1ek3gZsa-R6WmaxWlkBvMA&s=35ʼ
-
А, тогда оставляйте)
-
Да нормально, не сказал бы что прям вау, но если есть возможность то лучше съездить