(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну це заключення скоріш за все ніхто дивитися не буде, все заново будете проходити
-
Сподіваюсь, я вже сходила до педіатра - як до першої ланки, вона обіцяла мені подзвонити і розказати що робити далі, але поки тихо. В нас є заключення психіатра дворічної давності зі знаком питання по рас, але тоді питання інвалідності не стояло.
-
В переважній більшості так. Хоча бачив фото, де людям давали одноразовий в'їзд, але це виняток
-
зазвичай так
-
ну типа вот с нуля подаюсь на куает. клеют мультивизу?
-
з цього боку так, все правильн
-
а в нас народ психіатрів боїться і ходить до неврологів
-
ну так, але це як доказ, що не зненацька я тут вирішила дитину перевірити. Бо в мене питали обстеження дитини в неврологів за 8 років, а я до лікарів не ходила, бо поки не було школи воно якось терпимо здавалось
-
будь-ласка, зробіть щось з шрифтами... для QA це недоречно - хромає UI/UX testing
-
І як красивіше підправити
-
Буду радий якщо підскажете що не так)))
-
вообще такое чувство, что против Гамильтона играют стереотипы. На Numbeo он на девятом месте по Crime в Канаде, но при этом официальные данные статистики говорят, что все вполне себе хорошо, например, violent crime 250/100k человек vs 792 в целом по Онтарио или 1,042 по Канаде (www.areavibes.com/hamilton-on/crime/)
-
Дякую
-
Дякую, як раз шукала цей гайд для Olexander
-
В топіку «Пошук роботи» в закріплених є гайд по резюме, перечитайте і підправте t.me/uaitincanada/98200/99091
-
возможно, причина в резком спаде преступности, что народ не подгрузил себе еще новую картинку: Between 2008 and 2018: The violent crime rate in Hamilton declined by 31%, more than double the decline seen in Ontario (-14%) and Canada (-14%).
-
Це більш індустріальне місто, мені Запоріжжя хватило.
-
если что, я никого ни на что не уговариваю, просто для себя ищу, думаю, может кому полезно будет
-
Прийшов за тиждень як вони її поклали - посилки нема.
-
Чому сам винен?
23 Jan 2023, 01:02
155736/633107
13 minutes ago