(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт! Мене звуть Вікторія, моя команда та я просуваємо особисті бренди для експертів та підприємців, зараз в основному - на ринок Штат. Портфоліо - bit.ly/3FgINNU Якщо ви готові вивести свій особистий бренд на новий рівень - буду рада поспілкуватися 🌟
-
у нас на работе еще весной (или когда там появилась эта тема с волонтерами?) HR написала всем, что при необходимости компания может оформить удостоверение волонтера 😆
-
Питання. Якщо робота контракт на 1 рік, це буде вважатися для пр? Або фул тайм обов'язково?
-
не знаю что там за сервисы, что даже я из Ванкувера знаю что это город — мем, куда лучше лишний раз и не ездить)
-
Привіт усім, мене звуть Юля. Шукаю роботу бекенд розробником або фулстак, але фронт менше досвіду. Досвід роботи два роки. Стек технологій: 💻 Python 3.x, JavaScript, Django, Django REST, Flask, SQLAlchemy, React, jQuery, Beautiful Soup, Selenium, Scrapy, Pandas, Requests, Pytest, Celery, MySQL, PostgreSQL, SQlite, Redis, HTML5, CSS3, Bootstrap5, Rabbitmq, Google Cloud, AWS, Docker, Kubernetes, Travis CI, GIT, NGINX, Postman, Swagger, Agile(Scrum, Kanban), Jira, Linux Докладніше можу скинути резюме в особисті повідомлення. Територіально зараз у Ванкувері, але поки що в еірбнб живу, так шо можу релацуватися куди завгодно.
-
Німеччина вже 25 січня дозволить Польщі поставку Україні танків Leopard 2, пише Bloomberg
-
2 парт тайм роботи = 1 фул тайм , але не більше
-
Не могу как ни советовать, так и не советовать Каждому своё) В любом случае мы эту всю криминальность или странность сравнивам с другими канадскими городами, так то понятно что тут самый криминальный город будет безопаснее самого безопасного в Украине