(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тільки проблема що в Україні пересічному нічого не доступне з того що є в Канаді. Тут пересічний 18% кидає на rrsp і за 15 років має мільон на рахунку, що там в Україні? Тут твою жінка відкрила магазин і ніяка митниця не їбе її мозок, правила однакові для всіх і так можна дуже довго. Скільки коштує працюючий ліфт в метро?
-
Ну т.е. теперь уже играет роль “банановость” страны. Давай смотреть. www.transparency.org/en/cpi/2021 Почему UAE там стоит выше большинства демократий? Авторитарнее страну сложно найти.
-
Это было ответом на то, что «дорога не сигналила». Если бы она была пустая и не сигналила, это было бы замечательно, но возможности ездить по пустой не сигналящей дороге у меня не было - там постоянно были местные невежливые водители. Если не понял и сейчас, drop it
-
потому что UAE молодцы) Это не говорит что автократия хуже, ты не понял мой поинт
-
Хм, я отут подився стату, типу з яких країн у відсотках скільки мігрантів прибуло і подумав… От прийде в Індії до влади якесь Ху…ло. Почне їм втирати всяку дічь, про те що Колумб насправді пішов від роду індійських рюриків. Потім заявить, що Індія закінчується там, де закінчується хінді… і Всьо. Пішло по колу. Тре певно вже на Австралію дивитись
-
мне не нужны были лифты в метро, я там был последний раз в 2018-м кажется. Что не так с AppStore в Украине было? И какие именно ограничения НБУ должны были мне мешать?
-
Apple Store або інші магазини порівняного рівня сервісу. Ну добре якщо тебе не турбують обмеження нбу. Мені нажаль заважали обмеження на переказ і зняття моїх грошей, купа непдеквитних вимог на закордонні перекази, неможливість отримати перекази із-за кордону
-
без войны, эти 5% исчезли бы в ближайшие года три, но за эти три года можно было бы неплохо пополнить финансовую подушку