(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Фото отсюда (из комментов) gdevkievezhithorosho.com/forums/topic/%D0%BB%D1%83%D1%87%D1%88%D0%B8%D0%B5-%D0%B8%D0%B7-%D1%85%D1%83%D0%B4%D1%88%D0%B8%D1%85-%D1%82%D0%BE%D0%BF-5-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8B%D1%85-%D0%B6%D0%BA-2/page/3/
-
Ні тут ви щось перемудрили. При сухому повітрі шкіра не виділяє додаткову вологу. За рахунок сухого повітря не так швидко відбувається процес теплообміну, (чим вологіше, тим краще передається тепло, як у воді наприклад) сухе повітря це дуже гарна ізоляція. Так і вітру теж не багато. У -40 ти одне що нічо не зможеш зробити з відкритою шкірою( ще через сухе повітря дуже сухо у приміщеннях і потрібно докуповувати зворожнювач.
-
нормальный мы такой плотный срач устроили, пора и за работу
-
Де?
-
Невірю, скоріш повірю що це рендер
-
АХХАХАХАХХАХАХХА звучит как анекдот)
-
И если будет вопрос в покупке квартиры в хорошем ЖК за адекватнуюю сумму где внизу вся инфра – сады, школы, магазины, площадки, видно человечность, и вариант по такой-же цене "глухой субурбы" (так еще и с ребенком) – я бы выбрала ЖК. Мне нравится много районов в Торонто с маленькой субурбой
-
каток и хайкинг в 5 минутах, балдеж
-
Ого, не чув. Те що кажуть канадці тут, що всі торнадо якщо бцли проходили по полям , через низьку заселеність. Доки мій друг у Торонто каже що у них важче зі штормовими попередженнями. Тут ще ж гори близько😂 захищають нас)
-
Не дуже люблю нод, але бекенд чисто на пайтоні не дуже багато, хіба що синьйор позиції. Але я недовго шукаю поки що. На індиді пишуть та ПХП пропонують 🧐. А ви вже знайшли роботу?
-
ахахаха я это читал