(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
есть еще oracle cloud. там вечный фри тир
-
Знаю , як я вже тільки не формулювала то всьо)) сказали не напишуть 40 годин ні в якому формулюванні , навіть full time не можуть написати
-
Скажіть, будь ласка, чи подавали ви вже на ПР з цією довідкою ? Або чи підтвердив вам консультант що таку довідку зарахують. Тут немає про 40 годин/ тиждень .
-
оооо це чудові новини) мій міграційний консультант наполягає щоб було 40 годин в тиждень
-
Так в gcp так само
-
Я тут зрозумів одну річ, що всі ті міграційні консультанти можуть працювати тільки по шаблону, і якщо щось не подобається, вони намагаються все підвести під стандартну для них ситуацію. Тому як хтось кахав - або краще консультацію проводити с декількома чуваками, або дізнаватися у інших людей, наприклад як ви робите.
-
якийсь фiговий консультант. В Канадi взагалi фултайм це 30 на тиждень
-
Та я от запідозрила що у багатьох ІТ ФОП має бути така проблема . Дякую за пораду . Ви мене дуже втішили ))
-
нових консультантiв навчають по принципу: КОЖЕН раз перевiряти iнфу, навiть якщо на 100% впевнений. По шаблону працювати то погана практика
-
Та ніби не фіговий , якраз тут мені її і порадили 😂
-
Так вона так казала що має бути щось між 30-40 годин , головне 30+
-
рік тому була така сама ситуація, відмовили написати в референс листі для Канади, що я працювала 40г на тиждень або словами фул тайм. Я навіть просила написати менше ніж 40г - по мінімуму 30 г на тиждень. І теж відмовили, типу що якщо так напишуть, то то вже тягне на трудові відносини 🤪 а коли блін я у відпустку ходила і гроші отримувала, то це не схоже на трудові відносини??? 😡🤦🏼♀️ Ну кароч, нічого я не добилась сварками, і випилила 5 років стажу, залишила тільки 2 останні роки. Слава Богу що теперешня контора і її юрист нічого страшного в тих годинах не побачила і написали і 40 г і фул тайм в дужках
-
Капець історія)) Не хотіла б випалювати роки досвіду , бо у мене близько 4 , то і так не багато)) А кожен бал на ПР цінний )) Так , я теж обурена , якщо я логала 40 годин на тиждень то не трудові відносини , а як написати в якомусь документі для Канади , то це страшна проблема