(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
АХАХХАХАХАХ
-
Как солдат армии РФ
-
Як тут можна зробити висновок, що це не уважність водія, а саме Тесла? Вистачає й інших відео, де Тесла помилилася🤷♀️ але якщо те все відкинути, не у кожного є бажання покладатися на наявність заправок та витрачати на ці заправки час у дорозі, або вираховувати, чи зможеш вчасно це зробити.
-
А новоприбулих селять на 2 тижні в готель?
-
www.instagram.com/reel/Cly15p6McNS/?igshid=OGQ2MjdiOTE=
-
це стандартна система на теслах, попереджає не тільки фронтальні, а й бічні зіткнення, чим рятує життя. для тесли на зарядку потрібно приблизно стільки ж часу як і на бензинку, просто тому що купити каву та сходити в туалет займає довше ніж воно зарядиться. чи підходить воно кожному? - ні, будь яка автівка кожному не підходить
-
Но скоро опять похолодание. It's not over yet 🥲
-
🔥 Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 26.01.2023
-
mobile.twitter.com/de_kek_/status/1605482111082762240
-
Не обижаете животных
-
по онтаріо та квебеку накатав багато тисяч на ЕВ, проблем з чергами не бачів. 20 хв це зарядка на 70% десь, моя родина за чей не встигає навіть з кавою визначитися, а стояти поряд з авто не потрібно поки заряджається. От інші ЕВ можуть бути проблемою, де більше ніж 30 хв потрібно стояти, але на практиці це не є проблема бо діти хочуть відпочінку кожні 2 години, все одно десь зупинятись потрібно, ну або їдемо там щоб вкластися в цей час, відповідно батареі просто вістачає на весь маршерут
-
Пофиг, ремоут есть
-
А, бачу, пропустила
-
Сижу мёрзну с пальмами
-
Я кидал(
-
Мій вибір поки що to have the best of both worlds, планін гібриди. Але прогрес не стоїть на місці, подивимось, мабуть що наприкінці кінців всі будемо на електриці.. але точно не зараз🙅🏼♀️
-
mobile.twitter.com/NOELreports/status/1618340666198880256
-
Я знаю про цю систему, подрузі моїй дуже подобається, вона фанат тесли, але ці зарядки для неї як мотузка на шиї. 15-20 хв це мінімум, просто дозарядити, якщо ти знайшов суперчарджер та якщо він не зайнятий (а зазвичай у місцях, куда багато людей приїзджає, немає вільних). На міжгород це стрес і пошук. Але вона фанат машини (більш за дизайном, поміняла на нову), все це визнає та згодна терпіти. Тому так, не для кожного.
-
Я думаю українські молоді бізнесмени знають що робити
-
Черги у місті, я не їздила з нею на цій машині десь ще. Для мене кожні 2 години зупинятися та ще й дивитись, щоб саме там, де є зарядка - обмеження. Обмежень я не люблю😀🤷♀️ А у подруги взагалі дитина доросла вже, та ганяє Калгарі-Ванкувер, перестала брати Теслу, бо не поганяєш. Тому у кожного свої обставини. Для родинних подорожей з молодшою дитиною у них SUV нормальна, так і залишається ця Тесла більш примхою
23 Jan 2023, 01:02
158317/636651
9 minutes ago