(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коротше, хто жаліється що живе в кондо, той може недооцінювати своє поточне становище. І ще, сніг прибирати треба одразу бо коли він тане-замерзає, то стає кратно важче.
-
Я бачу півтори години мого життя і біль у м'язах
-
А у вас не катається прибиральна машина, яка посипає тротуари і тд якоюсь хімією?
-
Ні, ну це вже вибивання сліз. Його сімейні обставини нікого не хвилюють. Капіталізьм
-
Не на тротуарах поряд з домами. Ці - самі. А от ті що понад великою дорогою за парканом, ті так, маленький трактор чистить. Але чистить боляче, часто шкребе траву та землю. Чи то тракторист п'яний...
-
Був тільки що в Scotiabank, хотів зробити продакт світч кредитки на Passport Visa, але сказали що тільки треба букати апойтмент. Також запитав чи треба повідомляти їх якщо їдеш за кордон, сказали що зараз вже не треба, але вони не гарантують що карту не заблокують за кордоном 🤷♂
-
Та я так і не знайшов роботу з ними. Єдиний більш менш реальний варіант був від них ремоут з компанією в кітченері, задешево і про релокейт поговорити через рочок роботи. А роботу в результаті знайшов просто масс-linkedin спамом )
-
підкажіть таке питання за податки. приїхав 12 липня, попередній контракт завершився 15 липня, та гроші за контракт зайшли лише у серпні(фоп). Підлягає таке опадаткуванню з боку Канади? фактично я отримав компенсацію за той час що працював за межами Канади і ще не був резидентом. не те щоб там багато за пів місяця, але мороки мабуть значно більше ніж зі звичайним Т4
-
Я в CIBC найкакашнішу Divident свічнув у Visa Infinite по телефону