(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Був тільки що в Scotiabank, хотів зробити продакт світч кредитки на Passport Visa, але сказали що тільки треба букати апойтмент. Також запитав чи треба повідомляти їх якщо їдеш за кордон, сказали що зараз вже не треба, але вони не гарантують що карту не заблокують за кордоном 🤷♂
-
Та я так і не знайшов роботу з ними. Єдиний більш менш реальний варіант був від них ремоут з компанією в кітченері, задешево і про релокейт поговорити через рочок роботи. А роботу в результаті знайшов просто масс-linkedin спамом )
-
підкажіть таке питання за податки. приїхав 12 липня, попередній контракт завершився 15 липня, та гроші за контракт зайшли лише у серпні(фоп). Підлягає таке опадаткуванню з боку Канади? фактично я отримав компенсацію за той час що працював за межами Канади і ще не був резидентом. не те щоб там багато за пів місяця, але мороки мабуть значно більше ніж зі звичайним Т4
-
Я в CIBC найкакашнішу Divident свічнув у Visa Infinite по телефону
-
я 7 числа повезу сюда из ватерлу гуманитарку, если кто-то хочет что-то передать могу отвезти.
-
Мені цікаво, якщо людина вже в Канаді і працює перманент фулл тайм, і в неї спливає ворк перміт, але ПР ще не має. Або людина навіть не почала подаватися на ПР. Чи складно буде продовжити ворк перміт? Чи треба якесь ЛМІА шаманство, чи легко дадуть новий ВП?