(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені цікаво, якщо людина вже в Канаді і працює перманент фулл тайм, і в неї спливає ворк перміт, але ПР ще не має. Або людина навіть не почала подаватися на ПР. Чи складно буде продовжити ворк перміт? Чи треба якесь ЛМІА шаманство, чи легко дадуть новий ВП?
-
(вгадайте гру по фото). Мені подобається як гарно промальовано Торонто майбутнього в ній, прям не декорації а витвір мистецтва.
-
якщо ви працювали у 2022 році то якраз зараз наближається час декларувати в CRA свої прибутки та витрати. Зареєструйтесь на сайті CRA. Якщо ви заїхали тільки у цьому році то подавати декларації потрібно буде наступного року. З цим допоможе бухгалтер чи податковий юрист. Якщо ви працюєте на канадську компанію то вона видає вам форму Т4 в якій вказані всі данні для декларування доходів в CRA. Все що ви відкрили повертати чи закривати не потрібно при відїзді. Якщо захочете самі зробити декларування, то є програма WealthSimple www.wealthsimple.com/en-ca/learn/how-do-i-do-my-taxes-canada
-
Yep 🎉
-
Вітаю. Сьогодні нарешті підписали ліз на рентал апартмент, заїжджати будемо першого лютого. Таке питання до спільноти - хто де шукав найнеобхідніші меблі і як вирішивали з логістикою?
-
Marketplace, ikea, sleep canada з доставкою. В палісад норм диван на 3 особи вліз
-
Також цікавить чи знаходив хтось щось по барахолкам чи секонд хенд? Цікавлять ліжка (1 twin, 1 queen) з матрацами, стільці зі спинками, тумбочки біля ліжка. Міссіссауга
-
Ми 17 січня прилетіли, до кінця місяця airbnb
-
я ще до приїзду намагався щось на меркетплейсі знайти, але тупо одні 'free' оголошення, де насправді просто щось перепродають... Хз, може я якось криво шукав
-
А де ви зараз живете? Меблі там не ваші?
-
Так
-
Стільці та тублочки - купа вживаного по 10-20 доларів