(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітя а ти не пам‘ятаєш, коли на закритий переподався, там теж статус фріз до отримання відповіді, чи ні? Ми зараз подались, просто думаю що буде якщо не встигнуть перевипустити до кінця весни
-
🟢🔴З 23.01.23 Візовий центр Канади у Варшаві змінив свою адресу і почав знову приймати паспорти на вклеювання віз особисто 🟢🔴 Нова адреса - Aleje Jerozolimskie 179, 2nd floor, Warsaw 02-222 ( можна не тільки здати відбитки пальців чи забрати свій паспорт після вклейки візи) 🔺Зараз знову доступна процедура відправки паспорт на вклеювання, а саме особиста подача . Більше не потрібно відправляти поштою, якщо є можливість занести 🔺Запис здійснюється через сайт VFS Global. 🫶❣️🙏 Кому потрібно реєстрація в програмі або запис на Львів, чи завірені переклади,- пишіть в Приватні повідомлення @loratym чи телефонуйте ✉️ (telephone) +380932927288 Чи +380965119011 (Viber, WotsApp , телеграм )
-
Я так розумію покриває тільки Collision Damage Waiver (CDW) or Loss DW (LDW). Якщо в тебе вже є машина зі страховкою на твоє ім’я - є шанс що вона буде покривати liability (damage to 3rd party). А нема теперішнього покриття - треба буде в рентала купляти
-
@sdwvit мб пора отключить?)
-
В чаті ввімкнена лоббі-кімната. Це значить що заявки на вступ обробляються руками адмінів :) ви дуже допоможете і спростите нам роботу, якщо будете мати не дуже ботський профіль, або напишете комусь з адмінів повідомлення. Ми таким чином боремося зі спамом. Дякую за розуміння. 🙏
-
Я завжди коли орендую автівку - кваплячись просто страхування і вона покриває і CDW, і third party.
-
Якщо є пруф що вори були зароблені до Канади то це не є прибуток з оподаткуванням в Канаді, декларувати як дохід до Канади
-
🤣🤣🤣 Українські танкісти читають інструкцію, про те, що не можна на Леопардах малювати "Залізні хрести". Як гадаєте, намалюють? І чому намалюють? 🤣 Американський піхотинець
-
Підключай дитячий труд, якщо цемробити весело можуть значно допомогти
-
Скопіпастив з Калгарійської групи
-
Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі.