(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Chrząszczyżewoszyce powiat Lekolody
-
Kitchener поза гта
-
Уточнення. Якщо так задекларувати з того не платиш податок
-
Це дві різні графи, дохід отриманий до набуття податкового резиденства та після
-
KW Kitchener, Waterloo, ON - ~100 км від Торонто та десь стільки ж до London, Ontario ;) Два університети, один з яких - University of Waterloo визнаний ВИШ з "комп'ютерних наук та IT", є хокейний клуб та школа. Багато студентів з усього світу. Через державну підтримку, та комерційні інвестиції в IT сектор з США, та інших країн, в "генплані" Waterloo - Kitchener - Cambridge зветься Золотим Хайтек Трикутником. Небезпідставні претензії з часом бути аналогом кремнієвої долини - тільки з назвою Quantum Valley. Вже зараз відкрито багато IT компаній, навіть офіс Google є. blog.waterlooedc.ca/five-charts-waterloo-tech-hub Є окрема FB група українців Waterloo region
-
Неважливо коли надійшло на рахунок, важливо коли було зароблено. І саме тому я кажу що мають бути документи які то доводять на випадок перевірки.
-
для таких висновків треба брати статистику за певний період та предметно визначити співвідношення. Я не володію цією інфою. Але відомо що на період Ковіду іноз студенти сиділи в своїх країнах та навіть закінчивши не поспішали повернутися. А от для залучення висококваліфікованих фахівців вже давно діють програми та держстимуляції. IT в топі. На 2022-23 кажуть що мінімум в KW залучать більше 3000 айті фахівців з України+РБ+рф... Останні два-три роки активно шукали та наймали HR та хедхантерів. Відкрив офіс Epam в Waterloo. По Cuaet ще переїде немала кількість українців. Індуси також активно активно пнуться Такі думки, без цифр 😇
-
Я просто подивився на статтю що ви навели, в котрій розписано що вони є основними постачальником трудової сили в регіони. Так от в мене логічно питання - 1- чи буде робота людині котра не закінчила місцевий універ 2. З високою конкуренцію можуть бути проблеми з джун-мід спеціалістами котрі якраз і не закінчили місцевий вуз
-
Скоріш ні, він замало випускає, плюс купа студентів після випуску їдуть в гта та штати
-
людина фахівець з досвідом краще ніж студент. Стаття написана ще ж до війни. CUAET яб мабуть назвав потенційним геймченджером в плані виникшої доступності ринку праці для українців в т.ч. IT фахівців. Цей потік українців та потоки з рб та рф стаття не враховує але він вплине. На скільки радикально не знамо.