(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі. інфа звідси t.me/UkrainianCanada
-
🔴🟢Новини з провінції Манітоба, провінції, де найбільше програм підтримки від уряду та громади. 🟢🔴 Новий вебсайт про допомогу українцям інтегровано з вебсайтом уряду провінції Манітоба. manitoba.ca/mbsupportsukraine/index.html
-
Capillano suspension bridge вечером
-
А, сорян)
-
Ага, я вчора то кидав, кількома постами вище
-
Если что встретимся в тюряге
-
Друзі поділіться будь ласка гайдом як шукати підписувати контракт на довгострокову аренду. Бо я з першого ж разу натрапив на скам. Мене не кинеш але сам факт витрати часу не приємний
-
Ну ладно, сегодня Dying Light 2 попробую скачать
-
Аа лол, первый раз слышу
-
Всем привет, меня попросили разместить вакансию: Full-time employee - Senior Full-Stack Software Engineer (.NET) • Location: Montreal or Mississuaga - 2 days a week/hybrid • Technology stack: C#.NET, JavaScript, Angular • Other: Enterprise-level greenfield development. Key role in a new digital products team. Requires strong software design/architecture skills as well as hands-on development Recruiter: Monica Gannon - www.linkedin.com/in/monicajgannon #вакансия #вакансія
-
В Стиме на неё частые скидки
-
Через ріелтора, якщо вже тут
-
Какой город?