(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Аа лол, первый раз слышу
-
Всем привет, меня попросили разместить вакансию: Full-time employee - Senior Full-Stack Software Engineer (.NET) • Location: Montreal or Mississuaga - 2 days a week/hybrid • Technology stack: C#.NET, JavaScript, Angular • Other: Enterprise-level greenfield development. Key role in a new digital products team. Requires strong software design/architecture skills as well as hands-on development Recruiter: Monica Gannon - www.linkedin.com/in/monicajgannon #вакансия #вакансія
-
В Стиме на неё частые скидки
-
Через ріелтора, якщо вже тут
-
Какой город?
-
я підбираю слова, щоб правильно донести думку. Update то вірний, тільки хто пояснить, як він відноситься до питання. В Канаді є такі форми працевлаштування: 1) трудові відносини без письмового оформлення трудового договору; 2) трудові відносини із оформленням трудового договору, які у свою чергу поділяються на: 2.1) безстрокові трудові договори - просто беруть на роботу, в договорі не вказано строк, на який беруть; 2.2) строкові трудові договори, які поділяються на: 2.2.1) сезонні (напр., збір врожаю на фермі, на туристичний сезон інструктор тощо, є чимало сехонних job fair) 2.2.2) строкові - до певної дати (напр, до кінця року). Такі контракти можуть щороку перепідписуватися, або ж укладатися безстрокові. Далі. За кількістю годин є робота: - full-time; - part-time. За належністю до профспілки: - позиція у складі Union; - за межами Union. Таких класифікацій є багато. Важливо: self-employment, про який ви написали, це взагалі не трудові відносини. Той факт, що самозайняті укладають contracts/agreements із замовниками, не стосується працевлаштування і не враховується для імміграції (за дуже рідкими винятками). Підсумок: контрактні позиції на full-time підходять для федеральної імміграції. На цьому припиняю, бо безкоштовні консультації вони не мають сенсу - краще комусь конкретному допомогти і бачити результат (ніж роздавати поради на широкий загал і не мати жодного результаті). А із мінусів, хтось ще й образитись може. Надіюся, не образив нікого. Краще розібратися самому, а якщо є сумніви - то спитати у того хто розбирається (не плутати просто із тими, у кого є ліцензія. Крім ліцензії треба ще й мати досвід і розбиратися).
-
Калгарі
-
Тут не дуже це прийнято
-
я з вами згідний. І з вашою відповіддю теж. Інколи є питання, на які неможливо дати відповідь. Як приклад: як українцям без візи США потрапити в США. Відповідь: ніяк. Але й тут є особливості. Якщо українець має також громадянство Канади або хоча б PR, то може. Або якщо є громадянином іншої країни, з якою безвіз у США. А навіть, якщо і це не підходить, то особа може приїхати на кордон і на місці попросити притулок. Тому однозначних відповідей майже не існує. Але навряд що автори запитань завжди так глибоко продумовують варіанти, коли задають відкриті питання. Тому яке питання, така й відповідь.
-
опа, а вот и апдейт по 60 танков от Польши
-
321 — это общее чисто танков, которые нам пообещали по состоянию на сейчас Напомним, Залужный говорил, что для успешного наступления и возвращения своих территорий Украине необходимо 300 танков. Теперь вопрос в том, чтобы всё вовремя доехало. Инсайдер UA | Подписаться
-
К сожалению особо сказать нечего, учитывая что не принято через риелтора
-
Хотя если "тут" имеется ввиду конкретный город какой-то, а не вся Канада, то возможно
-
Лол Я искал через риелтора и ещё знаю очень много людей что так же делали
-
Да, тут це саме Калгарі, я також був здивований
-
в Ванкувере очень много без риелтора. Вот вспомнил что пока никого не знаю кто через них снимал