(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О, я их очень любил, почти всегда дома были
-
Классный учитель говорил с родителями девочки и кто-то еще типа по воспительным моментам в школе и объясняли что это абсолютно нормальная фраза и в ней нет ничего плохого и в Канаде это ок говорить такое и в нашей культуре. Но малой извинился что задел ее чувства 🫠
-
Я забыл про них, да и не искал даже
-
Доброго часу доби всім! Таке питання хтось з Англії свої речі чимось відправляв? Якою компанією користувались? Що порадите? Так щоб не за всі гроші світу, повільні варіанти також окай) Завчасно дякую!)
-
Доброго часу доби всім! Таке питання хтось з Англії свої речі чимось відправляв? Якою компанією користувались? Що порадите? Так щоб не за всі гроші світу, повільні варіанти також окай) Завчасно дякую!)
-
Почти все лучше по цене
-
Как ответил бы Арестович: 2-3 недели
-
Даже у нас минус будет 😱😱
-
Тут почти любой пластик так получается, кредитки, BCID, мед страховка и тд
-
Ось мій звіт пошуку роботи за тиждень: - Relay: компанія займається системою фін обліку для малих бізнесів. Запитали чого я до них подався, запитали супер стандартні питання на чому пишеш і як почав кар‘єру в програмуванні. Рекрутер була не дуже з ентузіазмом. В кінці запитав рейндж на сіньйора: 120-140. На тому і розійшлись. Домовились списатись в Q2 якщо у них відкриється стаф позиція з вищою компенсацією. - Gurulink: рекрутингове агенство, на відміну від relay жіночка була дуже приємна і з ентузіазмом. Запропонувала податись в два стартапи: med-health-tech і ai/ml-business-decision-recommendation engine (www.businesswire.com/news/home/20230110005023/en/Pinpoint-Predictive-Announces-Partnership-with-Glacier-Auto-Insurance). Стандартні питання по типу скільки досвіду і улюблена мова програмування. Також сказала, що стартапи флексібл по зп. - Simpplr: стартап який будує Intranet соушл нетворк типу конфлюєнса, фокус на інтеграції зі слаком, зумом, і тд; майкрософт - конкуренти. Збираються робити іро за два-три роки. Вони профітабл, хайрять в торонто команду ще 15людей. Переписують стару версію продукту з апексу сейлсфорса на ноду і авс. Мають великий інжинірінг офіс в індії. На наст. тижні буде: - upbound - wealthsimple - можливо якісь з верхніх стартапів, окрім relay
-
Наскільки памьятаю 1) треба контракт до буде ійсний 12+ місяців від дати подачі. 2) перевірте чи така професія у списку тех пайлот, бо звучить не дуже tech
-
Файна книжка, доволі давно я так не залипав у книжку. Це перша частина з трьох наявних. Стиль місцями доволі схожий на Сапковського. Ще й мова написання цікава, бо використані діалектні слова з різних куточків України (принаймні мені так здалося). www.yakaboo.ua/ua/arkan-vovkiv-ebook.html