Наче нормальні з виду. Просто я ніколи не працювала зі staffing agencies у Канаді. Заповнила дані на сайті, мені призначили відео-зустріч. На зустрічі було двоє рекрутерів, приємних, з гарною англійською, вони мене детально так розпитали що я вмію, що робила, запитали чи є в мене преференціі якісь. потім настала черга моїх питань, я запитала про зарплату, бо в мене немає канадського досвіду, і я правда не розумію скільки просити, то вони так помугикали 5 секунд, і говорять - ось стільки, це буде норм, не мінімалка, але й не забагато. Я запитала, чи я правильно розумію, що мій досвід у Польші middl-ом, це може означати для мене Джуна тут, то вони сказали - що 70% що так, але може і пощастити і таки на мідла тут, але щоб я буда опен майндед, і бачила у всьому можливості, ну це все зрозуміло. запитували чи я погоджуся працювати як вендор, через них. тобто я буду працювати на SI Systems, вони будуть робити мені подачу податків, документи, а я буду працювати на якусь компанію. я говорю, що так, мені це знайомо, колись так в Україні працювала через ManPower. Попросили референсів багато, не листів, а саме прямих телефонів до моїх бувших колег по цеху, щоб підтвердити мій досвід. наче все.