(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А можна попросити контакти консультанта, бо сам планую за місяць прилетіти в Торонто й відразу починати вникати у всі тонкощі 😅
-
Які цікаві книжки про Канаду можете порадити? З того що я читав для поверхневого розуміння історії та становлення країни/процесів: - History of Canada: A Captivating... www.amazon.co.uk/dp/B09NSZB62K?ref=ppx_pop_mob_ap_share - а це вже серія книг, перша частина Canada and the Canadians Volume I www.amazon.co.uk/dp/B00824A19G?ref=ppx_pop_mob_ap_share
-
Может у кого был опыт: Если, например, уезжать из Канады на 3 месяца, при этом будучи full-time employed, но remote - есть ли какие-то подводные камни? И как поступать с адресом проживания? Насколько я знаю нужно менять адрес на Health Card, Driver License, и тд. - оставлять старый?
-
401к официально ведь пенсионная программа. Как и rrsp. А tfsa это просто специальный сберегательный счёт.
-
здесь еще важно что аналогов TFSA практически нигде нет. Поэтому вполне вероятно в стране куда после Канады переезжать за них нужно будет платить.
-
Немного "зрады" с утра: немцы недовольны поставкой танков и БМП Marder в Украину, — Bild, ссылаясь на данные опроса Так, 49% опрошенных считают, что запланированная правительством Германии передача Marder неверна. 40% поддерживают решение, 11% не определились с ответом. Большая часть респондентов (50%) также высказались против (!) передачи боевых танков Украине, 38% считают, что такое решение было бы верным. Сообщается, что были опрошены 1001 человек. Инсайдер UA | Подписаться
-
Будь де. Але я б по можливості у Канаді. Одразу шукати джоб офер що підходить на программу, на фул тайм
-
Можна добрати
-
Так, дякую :) нічого, знайдемо
-
На жаль, тут не допоможу , бо я в Торонто працюю з консультантом і вона займається лише Онтаріо . Може хіба пошукайте тут в групі , може хтось рекомендував консультанта який працює з BC.
-
Так, але поки зустрічались імміграційні консультанти, які не сильно самі розуміють. Для них "специфічна ситуація".
-
Так, але я б ще порадилася з еміграційним консультантом на рахунок фрілансу. Може вони знають якийсь кращий варіант , ніж йти до кожного роботодавця.
-
По професії зі списку in demand саме у bc. Два роки фул тайм або еквівалент цього терміну за останні 10 років. Для іміграції підходить фул тайм від 30 годин/тиждень.
-
Дуже дякую. Референси можна назбирати від різних. Та якось потрібно, як розумію, назбирати саме фултайм 30+ годин на тиждень вподовж двох років - по всім мабуть в референсах вказувати кількість годин і так назбирати