(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Будь де. Але я б по можливості у Канаді. Одразу шукати джоб офер що підходить на программу, на фул тайм
-
Можна добрати
-
Так, дякую :) нічого, знайдемо
-
На жаль, тут не допоможу , бо я в Торонто працюю з консультантом і вона займається лише Онтаріо . Може хіба пошукайте тут в групі , може хтось рекомендував консультанта який працює з BC.
-
Так, але поки зустрічались імміграційні консультанти, які не сильно самі розуміють. Для них "специфічна ситуація".
-
Так, але я б ще порадилася з еміграційним консультантом на рахунок фрілансу. Може вони знають якийсь кращий варіант , ніж йти до кожного роботодавця.
-
По професії зі списку in demand саме у bc. Два роки фул тайм або еквівалент цього терміну за останні 10 років. Для іміграції підходить фул тайм від 30 годин/тиждень.
-
Дуже дякую. Референси можна назбирати від різних. Та якось потрібно, як розумію, назбирати саме фултайм 30+ годин на тиждень вподовж двох років - по всім мабуть в референсах вказувати кількість годин і так назбирати
-
Наскільки знаю , фріланс дуже важко підтвердити , хіба це було офіційно і сплачувались податки і ми зможете отримати reference letter від кожного замовника. А якщо це ФОП контракт з якось канторою, то вам просто потрібен reference letter у якому роботодавець каже що ви працювали 30+ годин на тиждень ( це рахується full time )
-
У когось є знайомі, хто підтверджував досвід раніше фрилансерський/ФОП? Питання не так в тому, як його підтвердити. Як в тому, як підтвердити саме 2 роки еквівалентно full time. Наприклад, як потребує bc pnp tech
-
Чехия слышал, официально. Про остальные пока "говорят". Официального пока не слышал
-
Это ж просто виза. Из последствий "тимчасовий захист" в деяких країнах відміняють. Якщо є віза
-
Ніяких