(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ви можете працювать хоч на 10 фулл-таймах, Канада це не забороняє. Але, є варіант що в договорі буде написано що ви не можете надавати точно так послуги ще комусь. Також те що весь свій трудовий час ви маєте приділяти свою увагу роботі. Якщо хтось з роботодавців дізнається один про одного - звільнення або суд. Також зауважу питання з податками в даному випадку, в кінці року вам потрібно буде доплатити їх, тому що ваш річний дохід буде вище аніж розраховували на одній full-time роботі. І ні, в даному випадку від податків не втечеш ;)
-
почитав умови детальніше вони працюють через роумінг в Канаді "roaming data may be at 2G speed" ще є умова що вони можуть призупинити цей план в будь-який момент без попередження (враховуючи що ти заплатив за рік вперед) і не дуже зрозуміло чи будуть дзвінки в Канаді. бо дзвінки включені з юс в канаду/мексику, а коли ти сам в роумінгу то хз
-
дякую поки що at&t виглядає найцікавіше
-
Ні, у мене були wealthsimple робо і квестрейд, перший я закрила цього року, не зайшло мені ІВ я думаю +\- те саме має бути, я за них багато чула
-