(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я живу в Вінніпезі вже більше року. Якщо не тупити і не селитись в районі близькому до downtown, то все ок. Інша проблема що більшість хто їде по cuaet саме там і селиться, бо дешевше. Я б не сказав що то щось стрьомне є в самому місті в хороших районах. Розбірки зазвичай між indigenous. Якщо їх оминати то все ок. Одним словом не все так погано як пишуть
-
А мені назначили співбесіду і взагалі дупля не давали по позиціі
-
Саме так і є. Єдиний нюанс тут то морози. От зараз -23. Але ж сонце за вікном, позитивно
-
тепліше хіба що :)
-
Та і в південній не то щоб краще
-
Звучит как примерно любой город в Северной Америке.
-
так їх у світі 1.4 міліарди
-
Ok, добре. Може прям спрощеної програмі ні, але я бачу скільки індусів на вулиці - чого їх так багато?
-
Так це і є відповідь коли на вас нема ніякого criminal record. Було би гірше якщо щось вони щось знайшли ;)
-
звичайно це не всі причини, але точно одна з :)
-
ну може щось хороше б знайшли :)
-
Ну логіка в тому є)) Мені тут зима більше подобається ніж в Києві.
-
Брату кажу: треба їхати в Торонто, там не так холодно, а він мені каже, там же сонця нема, поїду в Манітобу)
-
Сухіший клімат?
-
типу "Євгенія норм, кормила бездомного кота і перевела бабусю через дорогу" )
-
Бо їх в світі багато і в низ англійська рідна мова
-
Розумію, я вчився в Сумах, що таке відсутність сонця знаю, особливо страждали мої одногрупники кримчани)
-
Для цього треба доказувати що ти водонтерил в шелтері і приюті для бабусь. Доречі щоб в шелтері волонтерити - теж питають police certificate
-
Це так, але мені більше сонце подобається. Навіть при морозі то сприймається емоційно інакше ніж коли все сіре навколо.
-
Мені сподобалась шоколадка годіва, тут радили
23 Jan 2023, 01:02
160946/635720
about 2 hours ago