(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
2 рази отримував туристичну візу. Результат казали одразу. Другий раз візу отримав уже після куает.
-
кто-то делал список вещей, которые вез с собой в Канаду? Его спрашивали? Это один из обязательных доков на странице для иммигрантов, но я никогда с таким не сталкивалась в других странах: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/prepare-life-canada/border-entry.html
-
Не згідний. Компанія де я працюю не фаанг звісно, але і не Рога і Копита, працівників пару сотень, якщо не тисяча, офіси є і в Торонто, і в Ванкувері. Але провінційну програму не сапортять. Тому дуже хибне твердження "працювати в Онтаріо чи БС на місцеву компанію == можливість йти по провінційній програмі".
-
так это для тех, кто приезжает уже для постоянного проживания. когда PR получили.
-
Згідний. Посил був більше адресувати другий абзац до чату.
-
Те що вони не саппортять ніяк не відноситься до вимог до розміру кшмпанії ті історії роботом
-
надеемся
-
да - по Онтарио как раз нашел это же... ) Выходит что не будет проблем даже с подтверждением стажа... )
-
вот я для себя искала, может, поможет (это по Онтарио, но можно глянуть по другим провинциям тоже): Exchange a driver’s licence You can exchange an out-of-province licence for an Ontario licence, if you are re-locating from: any Canadian province or territory Canadian Armed Forces U.S. States Australia, Austria, Belgium, France, Germany, Great Britain, the Isle of Man, Japan, South Korea, New Zealand, Northern Ireland, Republic of Ireland, Switzerland, Taiwan