(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Во всем виновата Америка 🙈
-
www.science.org/content/article/scientists-may-have-found-magic-ingredient-behind-ancient-romes-self-healing-concrete
-
Шкода, але війна, мені сьогодні одна жіночка ляпнула що якби не корпорації то війна би закінчилась на наступний день 🤯
-
и что там? )
-
Рил, если б они не подсуитились убрать недружественную ядерную страну подальше от НАТО со своим Будапештским меморандумом, то было б проще.
-
Постійно такі трапляються. Ще й форуми якісь в універах з руснявими лекторами 😢 русня виграє інформаційну війну серед простого народу ідіотів
-
Потім я їй розповів як моїй мамі жилось в окупації, вона згадала що дивилась відео про геноцид українців совєтами, але думаю свою думку не змінила
-
Та це жесть, вона практично сказала що впринципі ні нам ні русні це не треба, а закінчити війну можуть самі знаєте хто, я короче згадав що в Канаді менталів ігнорять і не став з нею сперечатись)
-
Если бы не путин то тоже войны бы не было
-
Постоянно одно и тоже слышу 🤮
-
Маю на увазі, що це політичне рішення, а не просто дорого віддати зброю чи там не вистачає що віддавати
-
Я взагалі переживаю, що нам зараз дуже помагають, але так, щоб 'не допустити ескалацію'. Тобто, не викинути русню остаточно
-
адекватный молчит и всё понимает, дурачки будут кричать где только можно, заражая сомневающихся
-
Я вважаю винними тих бабульок (умовно) які голосували за всяке сміття і кричали НАТО геть
-
Всюди вистачає. В нас раніше був поділ майже 50 на 50, всі ці люди не могли просто зникнути. Навіть незважаючи на війну
-
Ну я не особо з кимось спілкуюсь тому перший раз на таку натрапив, не думав що в центральній Україні у когось такі дивні думки
-
У канадцев другие аргументы
-
потому что эти идиоты думают что получают "сакральную" и 100% верную информацию и они не такие глупцы как остальные
-
В итоге отдали все ядерки, разобрали самолёты
-
Буря в пустые Сама битва длилась пару дней и месяц на саму операцию от 600 до 800 тыс. человек 4000 танков свыше 3700 орудий и миномётов до 170 кораблей около 2000 самолётов Потому что Ирак никакой угрозы не представляет
23 Jan 2023, 01:02
162538/645056
6 minutes ago