(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я чула від місцевих адаптованих украінців, що трошки пришвидшує діло співпадіння ключових слів у резюме і у job description. Бо рекрутери або очима просто звіряють, або якщо контора продвинута, то AI звіряє: і просто чим більше співпадінь- тим вище шанс, що резюме продвинуть до співбесіди. Але це означає, що треба заморочитися і трохи коректувати кожен раз резюме. Мені поки що лінь… :( але після 100 штук, і 100 відмов може треба буде почати. Подивимося
-
Ще мені розповідали знайомі, що наймали у 2021му, що на одну відкриту позицію ім приходило до 850-950 резюме. І вони руками читали кожне, і це був жах. І коротше кажучи, якщо резюме #230 було окей, то дзвонили людині, і внші резюме не дивилися. Якщо людина не підходила - передивлялися далі. Тобто висновок такий: що якщо знайомий просто передасть знайомому резюме і плпросить подивитися його в першому десятку - то це супер. Більше шанс, що занрнуть увагу.
-
Тобто networking працює, у тому сенсі, що до твого резюме хоча б дойдуть :) але я не дуже вмію, треба вчитися. Може піду ногами на job fair, і там спробую. Хз
-
Я знаю одну таку реальну живу історію, коли людина заносила резюме ногами-руками і так знайшла працю. Коли ми мешкали у GTA, то сусідка наша (from India) так знайшла працю у банку, RBC чи TD, вже не пам‘ятаю в якому саме. Але вона не айтішнік.
-
Ну как бы война сейчас , а не через год Нужно сейчас , то что есть и чем больше тем лучше А не вот это все типа, ну мы подумали , что эта модификация больше подойдет под ваш ландшафт, поэтому мы эти танки те что есть не передадим, лучше передадим те что произведем потом когда-то
-
t.me/uaitincanada/98200/99091
-
Шо только не сделаешь, что бы не править резюме по нормальному))
-
Нет
-
хитро что сказать, ну дали бы с обязательным возвратом )) Жиды
-
Лендлиз обьявили в октябре, я думал ну сейчас попрет жара Ага какой там, закатай губу В час по чайной ложке присылают технику и то Володька мечется по миру выжимает по капле с грустным лицом
-
С лендлизом просто популистский ход был получается?