Привіт всім
Допоможіть, будь ласка, визначитись з подальшими кроками у пошуку роботи.
(Сорі, буде багато тексту)
Ще в школі улюбленими предметами були математика, фізика, інформатика - займала призові місця на олімпіадах(тобто математичний склад розуму і логіка присутні).
Потім вища освіта - комп'ютерні науки (є ще друга вища - менеджмент)
По досвіду:
- 1,5 років досвіду в невеликій IT фірмі(VB.Net(WinForms), MSSQL, трохи ASP.NET, JavaScript, HTML, CSS)
- 10+ років досвіду SQL/.NET Developer, Data Analyst (VB.Net, C#, MSSQL, VBScript, звітність Excel, Crystal Reports, Microsoft Power BI)
По суті, я була єдиним програмістом для 3 підприємств у фармацевтичній галузі, де основними обов'язками було підтримка існуючої ERP-системи, зміна існуючого та створення нового функціоналу, виправлення помилок, інтеграція з сторонніми сервісами(імпорт/експорт в dbf, xml, csv, mmo, json, тощо...). Було багато роботи з MSSQL, аналізу даних, створення різних типів звітів, написання програм для обладнання(з використанням API). Також були розробки з 0 для двох відділів для автоматизації їх роботи та документообігу. Всю роботу робила самостійно: від складання ТЗ(через спілкування з працівниками/керівниками, вичитування змін законодавства, вимог до інтеграції з сторонніми сервісами, тощо), власне розробки, тестування, до впровадження нового функціоналу, навчання працівників, створення аналітики для керівників.
Тобто була і проджект-менеджером, і розробником, і аналітиком, і тестером.
Останнім часом паралельно ще зацікавилась Data Science і Python. Пройшла невеличкі курси і навіть отримала пропозицію роботи джуном(але обставини так склались, що не змогла прийняти цієї пропозиції).
І от зараз ми з сім'єю вирішили переїхати до Канади(документи вже є). Я б дуже хотіла знайти роботу ще до приїзду, але переглядаю вакансії і не розумію, на що можу претендувати.
Ніби і досвід якийсь є, ніби і задачі досить не прості робила, а відкриваю позиції навіть на джуніор позиції і розумію, що половини з вимог я взагалі не знаю (таке враження, що всі мої знання застарілі: WinForms вже нікому не потрібно, лише .Net Core, MVC, хмарні рішення, тощо).
Також проблема з англійською: так, як не було потреби спілкуватись англійською, то розмовний рівень не дуже(читання без проблем, сказати можу, хоч, можливо і з помилками, але мене розуміють, а з розумінням на слух найважче((. І хоч викладач, з яким займаюсь, поставив B1, відчуваю себе невпевнено.
І от, виходячи з усього вище написаного, підкажіть, будь ласка, які вакансії розглядати? Який рівень?(джун,мід,сін?). На яку зп розраховувати? Що я ще можу швидко підівчити, щоб більше відповідати вимогам? (зараз вчу англ і проходжу задачки на LeetCode)