(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт всім Допоможіть, будь ласка, визначитись з подальшими кроками у пошуку роботи. (Сорі, буде багато тексту) Ще в школі улюбленими предметами були математика, фізика, інформатика - займала призові місця на олімпіадах(тобто математичний склад розуму і логіка присутні). Потім вища освіта - комп'ютерні науки (є ще друга вища - менеджмент) По досвіду: - 1,5 років досвіду в невеликій IT фірмі(VB.Net(WinForms), MSSQL, трохи ASP.NET, JavaScript, HTML, CSS) - 10+ років досвіду SQL/.NET Developer, Data Analyst (VB.Net, C#, MSSQL, VBScript, звітність Excel, Crystal Reports, Microsoft Power BI) По суті, я була єдиним програмістом для 3 підприємств у фармацевтичній галузі, де основними обов'язками було підтримка існуючої ERP-системи, зміна існуючого та створення нового функціоналу, виправлення помилок, інтеграція з сторонніми сервісами(імпорт/експорт в dbf, xml, csv, mmo, json, тощо...). Було багато роботи з MSSQL, аналізу даних, створення різних типів звітів, написання програм для обладнання(з використанням API). Також були розробки з 0 для двох відділів для автоматизації їх роботи та документообігу. Всю роботу робила самостійно: від складання ТЗ(через спілкування з працівниками/керівниками, вичитування змін законодавства, вимог до інтеграції з сторонніми сервісами, тощо), власне розробки, тестування, до впровадження нового функціоналу, навчання працівників, створення аналітики для керівників. Тобто була і проджект-менеджером, і розробником, і аналітиком, і тестером. Останнім часом паралельно ще зацікавилась Data Science і Python. Пройшла невеличкі курси і навіть отримала пропозицію роботи джуном(але обставини так склались, що не змогла прийняти цієї пропозиції). І от зараз ми з сім'єю вирішили переїхати до Канади(документи вже є). Я б дуже хотіла знайти роботу ще до приїзду, але переглядаю вакансії і не розумію, на що можу претендувати. Ніби і досвід якийсь є, ніби і задачі досить не прості робила, а відкриваю позиції навіть на джуніор позиції і розумію, що половини з вимог я взагалі не знаю (таке враження, що всі мої знання застарілі: WinForms вже нікому не потрібно, лише .Net Core, MVC, хмарні рішення, тощо). Також проблема з англійською: так, як не було потреби спілкуватись англійською, то розмовний рівень не дуже(читання без проблем, сказати можу, хоч, можливо і з помилками, але мене розуміють, а з розумінням на слух найважче((. І хоч викладач, з яким займаюсь, поставив B1, відчуваю себе невпевнено. І от, виходячи з усього вище написаного, підкажіть, будь ласка, які вакансії розглядати? Який рівень?(джун,мід,сін?). На яку зп розраховувати? Що я ще можу швидко підівчити, щоб більше відповідати вимогам? (зараз вчу англ і проходжу задачки на LeetCode)
-
⚡️Міністр оборони України Резніков пояснив, що означає "Ні" від Байдена, стосовно передачі F-16: «На скільки я розумію, англійською «Hi» - це привіт. Безумовно дивно казати «привіт», коли тебе питають про передачу літаків, але ми маємо бути чемними та теж привітатись. Тому звертаюсь до пана Байдена: І тобі хелоу, старий підорас, коли ми отримаємо винищувачі?» Smak
-
Какое такое пвп если игра сингл?
-
проспонсировали конечно, и в этом прикол, я мог тратить деньги родителей не отрывая от души, ведь не я их заработал и в Украине мог получить что угодно за любую цену
-
ты платишь выше деньги, но получаешь пропорционально лучше экспириенс\сервис\продукт
-
Ваші ставки : буде сьогодні ще і звичайна EE не номінаційна ?
-
You are welcome!)
-
Тепер ще треба у Ванкувер зїздити порівняти)
-
Торонто - класне❤️ і сервіс і їжа і все) треба просто знайти свої місця
-
важко не спілкувавшись з людиною вживу оцінити рівень
-
Спробуйте куди візьмуть, а наступне місце роботи вже будете знати рівень
-
опыт может быть противоположным
-
а, ну и Торонто, Ванкувер, Монреаль, Калгари — разные Канады
-
Схоже
-
это просто пример, я такого много могу рассказать потому что изначально всё идет от формальных и неформальных институтов, бизнес в Украине развивается вопреки ужасным формальным институтам. Здесь они хорошо сосуществуют
-
Спасибо, уже второй раз так
-
я дропнул после двух миссий
-
дякую, так і пробуватиму
-
я в первую играл, очень понравилась
-
с хера ли сингл?
23 Jan 2023, 01:02
163318/643481