(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ой, честно говоря даже не узнавал, но кто то из друзей ходил
-
@slavasorokin ты вроде занимаешься иногда всякой ерундой. Скажи, тут квест-комнаты не слишком распространены?
-
В Украине много грязи же. В Европах часто где асфальт и убирают, обувь чистая. Тоже самое тут
-
Ну хз, пам'ятаю общажні часи, по кімнаті і общазі ходили в тапках, то не прям щоб чисто було, раз в два дні треба було підлогу мити, але хто там що мив)
-
Обувь так то чистая. Я часто тоже могу в обуви через всю квартиру пройти. Подошва чистая как после стирки
-
Если грязи на улице нету, то не брудна
-
От мені дуже цікаво вони коли ходять в будинку у взутті то вони там часто прибирають, чи просто підлога брудна постійно?
-
Кидай рефку на аероплан
-
До 07.02
-
зробимо
-
Всім привіт) звертаюсь до батьків та ваших прекрасних діточок ❤️ Волонтерська організація збирається передавати гуманітарну допомогу нашим хоробрим захисникам. Було б дуже приємно отримати від ваших діточок малюнки нашим прекрасним хлопцям. Це завжди мотивує наших захисників, адже вони боряться за майбутнє наших діток. Напишіть, будь ласка, в пп, хто зміг би допомогти 🙏
-
yep
-
Прийшлі к успіху :-/
-
Я теж пішла, але з Heron Gate
-
Тим часом Nepean - «ну да, ну да, пошел я нахєр»
-
Отава👋
-
П.с якщо є досвід або бажання вчити c#, знання aws/ci cd/mob dev/ та одна-дві МП - маякуйте, бо щось мені після того, як чекнув ціни, міняти Оттаву на Галі нема сенсу
-
Сорі, але не усіх 😅 Я створив профіль в ЕЕ з FSW приблизно в січні 2021 з 471 балом. Я збрешу, якщо скажу, що мав можливість порадіти за більше ніж 20к інватейшенів по СЕС тоді 😂😂😂
-
www.instagram.com/reel/CnQDe6bJNF5/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Так це він і є, я про процесінг тайм)
23 Jan 2023, 01:02
164128/637683
18 minutes ago